Hyperautomation

Een digitale transformatie die automatisering versterkt met slimme technologieën, zoals kunstmatige intelligentie en machine learning.

Neem contact op  

Hyperautomation

Een digitale transformatie die automatisering versterkt met slimme technologieën, zoals kunstmatige intelligentie en machine learning.

Neem contact op  

Hoe zorgt u voor verbeterde prestaties van uw team en hun competenties?

Hyperautomatisering focust zich op het toepassen van technologieën zoals kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) voor het analyseren van enorme hoeveelheden informatie en het bieden van waardevolle inzichten. Kunstmatige intelligentie, ofwel AI-modellen hebben het vermogen om patronen te identificeren, voorspellingen te maken en te leren, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor het automatiseren van ingewikkelde taken en processen. Robot Proces Automatisering (RPA) automatiseert herhalende taken door interacties van mensen met digitale systemen na te apen. Hyperautomatisering omvat ook het inzetten van softwareplatforms, cloud-oplossingen en API-integraties om connectiviteit tussen verscheidene systemen en applicaties mogelijk te maken.

De unieke kenmerken van hyperautomatisering

Hyperautomatisering onderscheidt zich door de integratie met bestaande IT-infrastructuren en moderne software. Hierdoor krijgen bestaande systemen de capaciteit om patronen te identificeren, inzichten te leveren en autonome beslissingen te nemen. Dit maakt dat hyperautomatisering kan bijdragen aan voor het up-to-date brengen van verouderde (legacy) systemen, zonder het volledig te vervangen of te vernieuwen. 

Hyperautomatisering bij onze klanten

De voordelen van hyperautomatisering zijn al zichtbaar bij onze klanten. De implementatie van geavanceerde softwareoplossingen zorgt ervoor dat productiebedrijven real-time voorraadcontroles kunnen uitvoeren en up-to-date voorraadniveaus van producten kunnen bijhouden. Van het selecteren van verse ingrediënten tot de levering aan supermarkten. Een integratie op bestaande systemen en aangepaste software versterken elkaar in dit opzicht om complexe operaties verder te verfijnen. Zo kan bijvoorbeeld de volledige toeleveringsketen worden geïntegreerd in één stuk planningssoftware en worden gekoppeld aan bestaande ERP-systemen.
 

Met 50 jaar expertise en ervaring in softwareontwikkeling, opgedaan in diverse branches, kan ook u profiteren van de kracht van hyperautomatisering. Samen identificeren we waar uw specifieke behoeften liggen en welke processen in aanmerking komen voor hyperautomatisering. Vervolgens ontwikkelen we een Proof-of-Concept om de doeltreffendheid in een praktijksituatie aan te tonen, voordat we het op grote schaal implementeren in uw organisatie.

Vraag ons om een demonstratie in uw branche

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op over de mogelijkheden.

Neem contact op  

Verhalen van klanten

Artikelen en publicaties

Hoe start uw organisatie met datagedreven werken?
Data beschikbaar maken

Hoe start uw organisatie met datagedreven werken?

29-apr-2024 16:22:17
Koningsdag bij OVSoftware: traditie, cultuur en gemeenschapsgevoel
Koningsdag op locatie 2024

Koningsdag bij OVSoftware: traditie, cultuur en gemeenschapsgevoel

26-apr-2024 10:03:51