Koningsdag bij OVSoftware: traditie, cultuur en gemeenschapsgevoel

Als onderdeel van onze Koningsdagviering, maken we een rondje langs onze collega's op verschillende klantlocaties. We willen hen en hun teams in het zonnetje zetten en onze waardering uitspreken voor hun harde werk.

ovsoftware-oranje-tompoucen-actie-koningsdag-2024

 

Al 50 jaar een traditie

We trakteren onze collega's en hun teamleden op deze traditionele Nederlandse gebakjes, die erg populair zijn tijdens nationale feestdagen zoals Koningsdag. Het is een heerlijke traktatie die iedereen kan waarderen, zoals te merken is aan de achtergebleven lege dozen.

Een jaarlijkse OVSoftware 'tompouce test'

Ieder jaar organiseren we een 'tompouce test', een dag waarop we niet alleen genieten van deze heerlijke gebakjes, maar ook een vriendelijke wedstrijd houden. We halen tompoucen bij diverse bakkers en proeven ze om te bepalen welke het lekkerst is. Deze dag is een geweldige gelegenheid om samen te komen en plezier te hebben. Iedereen is van harte welkom om mee te doen. Het is tevens een moment waarop we onze dankbaarheid tonen voor de inzet van onze softwareontwikkelaars, terwijl we smullen van de tompoucen en ons inzetten om onze klanten de allerbeste softwareoplossingen aan te bieden.

Meer weten over ons en onze diensten?

Het begint met de connectie en een gesprek over uw visie.

Lees verder