Organisatie

Over ons

Het begon allemaal in 1972, met Ton Oude Velthuis en zijn grote passie voor software en technologie die nu de basis vormt voor het familiebedrijf dat hij oprichtte.

woord-logo-OV

Software ontwikkeling is mensenwerk

Vandaag de dag bouwen en onderhouden we software voor het MKB en grote organisaties door heel Nederland. Dat doen wij met meer dan 150 gedreven professionals, gevestigd in Enschede en met vestigingen in Apeldoorn, Den Haag, Raalte, Amersfoort, Münster (Duitsland) en Cluj (Roemenië).

We geloven in de kracht van maatwerksoftware om bestaande bedrijfsprocessen te optimaliseren, efficiëntie te verhogen en nieuwe kansen te creëren. Daarvoor is het ontwikkelen van software geen doel op zich, maar een krachtig hulpmiddel om mensen te helpen hun werk beter te doen en hun doelen te bereiken. Daarbij blijven we nuchter: we beloven geen gouden bergen, maar focussen op concrete resultaten die mensen écht verder helpen.

Een gezamenlijk doel

Bij ons begint een samenwerking met een persoonlijk gesprek, dat kan digitaal of op kantoor. We bespreken uw wensen en behoeften, en we bekijken samen wat de mogelijkheden zijn. We stellen u kritische vragen, om beter tot de kern van uw probleem te komen. Daarna delen we graag onze kennis en expertise voor het maken van de beste keuze.

Na het intakegesprek gaan we aan de slag met het ontwerpen van uw softwareoplossing. We houden je nauwkeurig op de hoogte van onze voortgang, en we betrekken u bij elke stap van het proces. Want we vinden het belangrijk dat u tevreden bent met het eindresultaat.

cropped-OVSoftware-groep-logo-e1688414206255

Als familiebedrijf nemen we verantwoordelijkheid en hebben we een lange-termijn horizon.

Lees meer