Architectuur

Gespecialiseerde kennis en ervaring in innovatieve technologische oplossingen en excellente klantenservice, voor ondersteuning aan zowel startups als gevestigde organisaties.

Betrouwbaar en doordachte software architectuur

In de kern is architectuur een blauwdruk die, de componenten en de structuur van het systeem definieert. Op het meest basale niveau kan architectuur worden gezien als een blauwdruk die de structuur, componenten en interacties tussen deze componenten van het te ontwerpen systeem opsplitst en definieert. Deze blauwdruk geeft onze ontwikkelaars een high-level overzicht van hoe alle verschillende onderdelen van het systeem aan elkaar gerelateerd zijn. Het geeft ook gedetailleerde informatie  over elk individueel component zodat ontwikkelaars precies weten wat er gebouwd moet worden en hoe het moet verbinden met andere stukken code. 

architectuur-image

Door een georganiseerd architectuurplan in kaart te brengen voordat er aan de ontwikkeling wordt begonnen, kunnen onze ontwikkelteams beter op schema blijven tijdens de implementatie door het minimaliseren van 'feature creep', zorgen voor consistente codeerpraktijken en potentiële punten voor fouten of bugs verminderen.

Aan het eind van de dag, is een goede software-architectuur van onschatbare waarde, voor bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare en onderhoudbare toepassingen met voldoende flexibiliteit,  die hen een voorsprong geven op hun concurrenten in de digitale wereld van vandaag.