Softwarebeheer

Het door ons ontwikkelde Managed Software Platform is het verlengstuk van uw organisatie en bewaakt, beheert en optimaliseert de softwareomgeving. We verbeteren de stabiliteit ervan en zorgen voor optimale veiligheid en prestaties.

Optimaal softwarebeheer

Het beheer van uw bestaande softwareomgeving, of het nu gaat om software beheer of software onderhoud, is een veelzijdig proces dat zowel incidenteel als planmatig aandacht vereist. Incidenteel (correctief) onderhoud in software beheer speelt een belangrijke rol in het herstellen van geconstateerde fouten in de software. Vooral bij een dreigend verlies van continuïteit is dit van kritiek belang. Aan de andere kant is planmatig (perfectief) software onderhoud de strategische aanpak voor de lange termijn, Waarin wij regelmatig uw toekomstplannen bespreken in samenspraak met de verantwoordelijke voor de IT-omgeving. Hierdoor blijft uw softwareomgeving langer bruikbaar voor uw organisatie en bent u flexibel in uw keuzes in functionaliteiten met oog op de toekomst.

Het team van MSP-specialisten staat klaar om aan de slag te gaan met:

Dit verschijnt iedere maand in een adviesrapport dat gezamenlijk wordt besproken.

MSP-visualization

Alle voordelen op een rij

Een soepele werking van bedrijfsprocessen, het totaal ontzorgen van uw softwareomgeving en tevredenheid bij de eindgebruikers.

Transitie van bestaande applicaties

Maatwerksoftware wordt gemaakt om bedrijfsprocessen zo goed mogelijk te ondersteunen en te verbeteren. Veelal gaat het daarbij om kritische bedrijfsprocessen en zijn continuïteit en zekerheid belangrijk. Continuïteit betekent dat de software blijft draaien en kan schalen (meebewegen) met veranderingen in de bedrijfsprocessen waardoor de bedrijfsvoering onverminderd door kan gaan. Zekerheid betekent dat de software doet wat het moet doen, nu én in de toekomst. Beschikt u over onvoldoende capaciteit of ervaring, en wilt u zich meer focussen op de kernactiviteiten? Dan is uitbesteden van beheer en onderhoud van (belangrijke) applicaties en uw software een goede optie.

transitie-bestaande-applicaties-whitepaper

Trots op onze partners