Business continuïteit

Door gegevens op de juiste manier te beheren en organiseren, werken ze effectief en garanderen de bedrijfscontinuïteit.

Neem contact op  

Business continuïteit

Door gegevens op de juiste manier te beheren en organiseren, werken ze effectief en garanderen de bedrijfscontinuïteit.

Neem contact op  

Centrale opslag van data in de organisatie

Beslissingen vinden in de ideale situatie plaats op basis van nauwkeurige, complete en correct geformatteerde data. Als deze informatie niet aan de gestelde kwaliteit voldoet, kan dit belemmeringen opleveren voor uw onderneming. Dit kan resulteren in incorrecte besluiten als deze gestoeld zijn op verkeerde interpretaties. Vaak zijn er grote hoeveelheden data verdeeld over diverse toepassingen en procedures. Hoe actueel is deze data? Is dezelfde informatie beschikbaar in andere toepassingen? Hoe groter het aantal bronnen van informatie en toepassingen, hoe groter de uitdaging van de precisie van deze gegevens wordt.
 
De Datahub van OVSoftware houdt toezicht op de dataflow die binnen uw organisatie wordt gewijzigd of verwijderd. Deze belangrijke gegevens worden bewaard op een centrale locatie, zodat er te allen tijde een nauwkeurige dataset beschikbaar is voor alle applicaties. Dit resulteert in een betrouwbare datastroom binnen uw organisatie, waardoor medewerkers meer geïnformeerd zijn en beslissingen worden genomen op basis van accurate gegevens.
 

IT-beheer: controleren, onderhouden en verbeteren 

Regelmatige controles van bibliotheken, frameworks, besturingssystemen en tools zorgen ervoor dat u het rendement maximaliseert op uw bestaande maatwerk software. Maatwerk software actueel te houden helpt onverwachte gebeurtenissen te voorkomen en geeft tijdig signalen voor bedrijfsrisico's. 
 
Het Managed Software Platform kan de verantwoordelijkheid van uw IT-beheer (tijdelijk) overnemen. U draagt deze taak dan over aan onze gecertificeerde experts om uw softwareomgeving te beheren, onderhouden, controleren en verbeteren. Dit is ook van toepassing op verouderde (legacy) software. Dit vermindert het risico op datalekken en ongeautoriseerde toegang.
 

Inzichten in de prestaties van uw bestaande software

Periodieke evaluaties, zoals een Software X-RAY, zijn specifiek ontworpen om software te beoordelen en deze voor te bereiden op toekomstige uitdagingen. Dit wordt bereikt door het identificeren en aanpakken van verschillen tussen de verwachte software prestaties en de daadwerkelijk geleverde prestaties. Bestaande software zou soepel aangepast of verbeterd moeten kunnen worden zonder negatieve impact op het gehele systeem. In concrete voorbeelden, valt daaronder het rechtzetten van fouten, het verhogen van de efficiëntie of het aanpassen aan veranderende omstandigheden.

Klaar om meer resultaat uit uw processen te halen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op over de mogelijkheden.

Neem contact op  

Artikelen en publicaties

Hoe start uw organisatie met datagedreven werken?
Data beschikbaar maken

Hoe start uw organisatie met datagedreven werken?

29-apr-2024 16:22:17
Koningsdag bij OVSoftware: traditie, cultuur en gemeenschapsgevoel
Koningsdag op locatie 2024

Koningsdag bij OVSoftware: traditie, cultuur en gemeenschapsgevoel

26-apr-2024 10:03:51