Consultancy

Gespecialiseerde kennis en ervaring in innovatieve technologische oplossingen en excellente klantenservice, voor ondersteuning aan zowel startups als gevestigde organisaties.

Maximaliseren van uw bedrijfssuccessen

Onze gespecialiseerde consultancydiensten helpen al meer dan 50 jaar bedrijven van elke omvang succesvol te zijn. Door onze analyse van bedrijfsprocessen kunnen we gebieden identificeren waar processen kunnen worden geoptimaliseerd en verbeterd. We bieden softwareoplossingen op maat, afgestemd op de individuele behoeften van elke klant, zodat ze hun efficiëntie en activiteiten kunnen maximaliseren. Onze consultants hebben uitgebreide kennis en ervaring in de software-industrie en hebben in de loop der jaren met veel verschillende soorten processen binnen diverse domeinen gewerkt.

 

de-beste-in-ons-vak-onze-mensen

Onze aandacht voor detail en ons streven naar kwaliteit zorgen ervoor dat onze klanten uitstekende service ontvangen en daardoor een waardevolle aanwinst zijn voor elke organisatie die de concurrentie voor wil blijven.

Met een aanpak o.a. gebaseerd op  Lean Six Sigma methode stellen ons in staat om gebieden te identificeren die voor verbetering vatbaar zijn in (bestaande) processen, waardoor onze klanten hun efficiëntie kunnen maximaliseren, kosten kunnen verlagen en de algehele bedrijfsvoering kunnen verbeteren. 

mentorschap