Nieuwe kantoorlocatie van OVSoftware in het centrum van Apeldoorn

OVSoftware breidt uit met een nieuw kantoor op de Prins Willem-Alexanderlaan in Apeldoorn. Het toenemende aantal klanten en steeds grotere en veeleisender opdrachten liggen aan de basis van verdere groei voor OVSoftware. Daarnaast, om als moderne werkplek te concurreren met ‘thuis’, moeten we van goede huizen komen en dat is hier gelukt. Een prettige werkomgeving dat door developers zelf deels ingericht kan worden om projecten uit te voeren. Het nieuwe kantoor geeft onze werknemers meer flexibiliteit en mogelijkheden.

"Wij werken met gepassioneerde talenten en voelen dat wij steeds weer opnieuw klaar moeten zijn om digitale kansen te vertalen naar business waarmee we bij onze klanten het verschil kunnen maken. We hechten hierbij veel waarde aan kwaliteit en dan geldt dat ook voor de werkomgeving. Op deze mooie plek kunnen wij vol trots werken aan complexe projecten voor onze klanten en ook studenten mogelijkheid geven dicht op de praktijk te zitten."

 -   Mark Wolffenbuttel, Directeur OVSoftware

Wij hopen u weer snel te kunnen verwelkomen op onze nieuwe kantoorlocatie in Apeldoorn aan het Prins Willem-Alexanderlaan 301. OVSoftware heeft momenteel vestigingen in Apeldoorn (2), Enschede, Den Haag en Münster (Duitsland).

vergaderruimte-kantoor-apeldoorn
Vergaderruimte
ontvangstruimte-kantoor-apeldoorn
Ontvangst