NEDCON sluit aan bij het Managed Software Platform

OVSoftware en NEDCON versterken hun samenwerking op het gebied van softwareoplossingen voor de stellingbouwindustrie. De reeds ontwikkelde Racking Design Software (RDS) is toegevoegd aan het Managed Software Platform van OVSoftware.

NEDCON-image-1200-x700

 

Enschede – Racking Design Software vertegenwoordigt een belangrijke mijlpaal in de automatisering van het ontwerp- en berekeningsproces voor stellingen. Deze hoogwaardige software stelt het bedrijf in staat om snel en accuraat palletstellingen, mini-load shuttlesystemen, en mini-load kraansystemen te ontwerpen en te berekenen. Met name in uitdagende omgevingen zoals aardbevingsgebieden is sprake van aanzienlijke tijdsbesparing ten opzichte van traditionele processen, die handmatige tekeningen en complexe krachtberekeningen vereisten. RDS onderscheidt zich door krachtige automatiseringscapaciteiten, waarmee vooraf ingestelde sjablonen verschillende belastingen en normen in acht nemen, alsook een centrale database voor materialen en producten benut worden.  

Jeroen van der Stelt, Business Developer bij OVSoftware: Het Managed Software Platform onderstreept onze gezamenlijke inzet voor het garanderen van de hoogste standaard in codekwaliteit. Het team zorgt voor de nodige acties veiligheid en het minimaliseren van risico’s.” Dit draagt bij aan het leveren van meerwaarde naar de klanten en daarmee het versterken van de concurrentiepositie van NEDCON. 

Wilt u kort sparren over uw situatie?

Praat met een expert uit ons team voor advies over uw situatie.

Neem contact op