Business

Onze prestaties zijn het bewijs van onze expertise, toewijding en voortdurende streven naar uitmuntendheid.

Het bundelen van onze kracht

Wij bouwen betekenisvolle samenwerkingen die ons en onze klanten vooruit helpen.

Als lid van De ICT Vereniging, een organisatie van MKB ICT-dienstverleners, hebben we toegang tot een rijk netwerk van kennis en middelen. Dit betekent dat we kunnen inspelen op de laatste marktontwikkelingen, waardoor we betere en meer actuele oplossingen voor onze klanten kunnen aanbieden.

Ons lidmaatschap bij Apeldoorn IT stelt ons in staat om kennis te delen met andere IT-professionals en om samen te werken aan werving en loopbaangroei. Dit resulteert in een sterker team dat in staat is om uitstekende IT-oplossingen te leveren aan onze klanten.

Binnen de Industrial Reality Hub, een consortium erkend als Digital Innovation Hub voor industriële AR/VR door de Europese Commissie, dragen we bij aan de toepassing van AR/VR technologie. Dit helpt ons om innovatieve oplossingen te bieden aan onze klanten, terwijl we tegelijkertijd bijdragen aan de technologische vooruitgang in deze spannende sector.

Ons lidmaatschap bij Kennispark Twente biedt ons een platform om samen te werken met andere ondernemers, de overheid en kennisinstellingen. Door onze krachten te bundelen, kunnen we de potentie van het park beter benutten en het internationaal op de kaart zetten, waardoor we onze klanten betere diensten en producten kunnen aanbieden.

Tot slot zijn we aangesloten bij Stichting FRIS. Door onze betrokkenheid kunnen we bijdragen aan de groei van de creatieve industrie in Oost-Nederland en tegelijkertijd ons eigen vermogen tot innovatie en creativiteit versterken. Dit leidt tot unieke, op maat gemaakte oplossingen voor onze klanten, en helpt ons om een voorloper te blijven in de technologische ontwikkelingen van de industrie.

IRH_2020-300x132
KENNISPARK-TWENTE_FC-LOGO-1-800x220
logo_vmo_classic
Logo_Apeldoorn-IT