Monitoring

Ontdek hoe proactieve monitoring door een betrouwbare MSP-partner uw softwareomgeving kan beveiligen en potentiële softwareproblemen kan aanpakken. Minimaliseer downtime en maximaliseer efficiëntie met onze gespecialiseerde dienst.

Metrics die er toe doen

Applicaties en software-omgevingen zijn de levensader van elk bedrijf. Maar laten we eerlijk zijn, hoeveel van ons kunnen met zekerheid zeggen dat we onze systemen 24/7 in de smiezen hebben? En zelfs als dat goed op orde is, zijn we dan in staat om direct actie te ondernemen bij het minste teken van problemen? Dat is waar de kracht van het Managed Software Platform echt tot zijn recht komt, want het is vrijwel onmogelijk om deze acties bij één team te beleggen. Met behulp van gezamenlijke inspanning zorgen we ervoor dat alles uit de actieve monitoringdienst ook wordt opgevolgd.  

SIG (Software Improvement Group) heeft ons gecertificeerd om de kwaliteit van uw software te beoordelen en te verbeteren. Onze professionals zijn getraind in het veilig ontwikkelen van software en passen dagelijks de hoogste kwaliteitsnormen toe in softwareontwikkeling.
softwarebeheer-monitoring

Trots op onze partners

Hoogste norm van veiligheid

Een van onze standaardprocedures is het regelmatig controleren van bekende CVE's (Common Vulnerabilities and Exposures) voor de frameworks en tools die in uw omgeving worden gebruikt. Na identificatie en risicobeoordeling stemmen we met u af over de te nemen acties, variërend van patches en updates tot eventuele architecturale wijzigingen, om de beveiliging te waarborgen.

We voeren ook periodieke audits uit op de architectuur van uw software. Wanneer we vaststellen dat de oorspronkelijk aangebrachte structuren en ordening niet meer voldoen aan de best practices op het gebied van security en schaalbaarheid, stellen we een gedetailleerd plan voor re-engineering op. Dit gebeurt altijd in nauwe samenwerking met u, met als ultiem doel de veiligheid, toekomstbestendigheid en prestaties van uw softwareomgeving te optimaliseren.

Bekijk meer voordelen

Een soepele werking van bedrijfsprocessen, het totaal ontzorgen van uw softwareomgeving en tevredenheid bij de eindgebruikers.