Advies op maat

Ontvang ieder kwartaal een uitgebreid adviesrapport en persoonlijke adviesgesprekken. Als uw MSP-partner bieden we strategisch advies over software onderhoud, beveiliging, en technologische upgrades. Maak geïnformeerde beslissingen en maximaliseer prestaties.

Persoonlijke gesprekken

Altijd weten wat er is gebeurd ook wanneer het buiten uw zicht is gebeurd en direct een handige managementrapportage? Wanneer u samenwerkt met ons Managed Software Platform (MSP) team, profiteert u ieder kwartaal van persoonlijke adviesbesprekingen. In deze besprekingen informeren wij u over:

  • De uitgevoerde werkzaamheden;
  • De geplande werkzaamheden, en;
  • Advies op maat dat volledig is afgestemd op uw behoeften, doelen en uitdagingen voor het komende kwartaal.
actuele-themas

Trots op onze partners

Uitgebreid adviesrapport

Het adviesrapport is bedoeld om te helpen bij het nemen van geïnformeerde beslissingen en het maximaliseren van de prestaties van uw softwareomgeving. In dit adviesrapport staan aanbevelingen voor het verbeteren van de systeemprestaties, het optimaliseren van de beveiliging, het implementeren van nieuwe functionaliteiten en het efficiënter stroomlijnen van de bedrijfsprocessen. Daarnaast bespreken we gezamenlijk de plannen voor het beheer en onderhoud, eventuele upgrades, patches of nieuwe releases van de software in uw softwareomgeving.

Als uw MSP-partner in softwarebeheer kijken wij met u mee en adviseren wij u over strategieën om de softwareomgeving aan te passen aan veranderende behoeften en nieuwe technologieën. Van software beheer tot het lanceren van nieuwe versies, allemaal ontworpen om u dagelijks te ondersteunen in uw bedrijfsactiviteiten en de continuïteit te waarborgen.

transitie-bestaande-applicaties-whitepaper

Bekijk meer voordelen

Een soepele werking van bedrijfsprocessen, het totaal ontzorgen van uw softwareomgeving en tevredenheid bij de eindgebruikers.