+31 (0) 53 30 33 600

Referenties & Projecten

Voor opdrachtgevers binnen de overheid en het bedrijfsleven houden wij ons bezig met specialistische en cruciale ICT-vraagstukken. Samen met de klant ontwikkelen we  softwareoplossingen waarbij we gebruikmaken van de nieuwste ontwikkeltechnologieën.

Argumented reality

Virtual- en Augmented Reality

VR/AR-technologie kan worden ingezet voor training van personeel, productontwikkeling, medische toepassingen etc. Samen met onze klanten realiseren wij VR/AR oplossingen, integreren deze met bestaande software en helpen met de analyse van de verzamelde gegevens.

Lees meer
Simacan Financial Controller

SIMACAN

Als vaste IT-leverancier sinds 2013 levert OVSoftware ontwikkelaars en projectmanagers voor projecten waarbij geospatial data wordt geïntegreerd in primaire business processen.

Lees meer
Kadaster / content writer

KADASTER

Technische en strategische verkenning om inzage te verkrijgen in de bruikbaarheid van Blockchain- technologie in het Geo-Domein en welke impact dit heeft op de rol van het Kadaster.

Lees meer
Nedap Livestock

NEDAP

Assisteren van Nedap Security Management bij de ontwikkeling van automatiseringsoplossing voor toegangscontrole, inbraakdetectie en locker management.

Lees meer

NDW

Coördinator Exploitatie en Beheer bij NDW vertelt over jarenlange samenwerking met OVSoftware waarbij op innovatieve wijze grote hoeveelheden data worden vastgelegd en geanalyseerd.

Lees meer
KLIC-WIN

KLIC-WIN

IT-project bij de landelijke organisatie voor kadastrale gegevens. Doelstelling: uitwisseling van kabels- en leidinginformatie moderniseren en beschikbaar maken vanuit één centrale database.

Lees meer
NDW Configuratie

De NDW Configuratie Beheer Manager

Realisatie van een applicatie waarmee verschillende locatie-referentiegegevens gekoppeld kunnen worden aan het wegennet, inclusief import, export en rapportagemogelijkheden.

Lees meer
Tui

TUI

Sinds 2003 worden software developers van OVSoftware gedetacheerd voor diverse ICT-projecten bij TUI: “Het is belangrijk voor de continuïteit dat we weten wat we aan elkaar hebben”.

Lees meer
CCV

CCV

Ontwikkeling van een Terminal Management Systeem (TMS) voor betaalautomaten inclusief toegang voor CCV Business Partners en uitvoering van jaarlijkse functionele en technische updates.

Lees meer
Wouter Witzel

In samenwerking met WouterWitzel heeft OVSoftware een Technical Data Management Systeem (TDMS) ontwikkeld.

Lees meer
NIEUWE REFERENTIE

NIEUWE REFERENTIE

Meewerken aan een klantverhaal? Deel je ervaring met OVSoftware en krijg extra exposure voor je eigen bedrijf/project.  Interesse? We komen graag met je in contact Neem contact op Maylou Laconi Lead Recruitment en Marketing Coördinator

Lees meer
  • 1
  • 2

Contact

Wil je meer informatie over OVSoftware?
Neem dan contact op.

Werken bij OVSoftware

Wil je meer weten over onze bedrijfscultuur en vacatures?
Bekijk dan onze werken bij pagina

Branches

Wil je meer weten over de branches waarbinnen OVSoftware actief is?
Bekijk de branches.

Referenties & Projecten

Lees hier klantreferenties en door OVSoftware begeleide lopende en afgeronde projecten waar wij trots op zijn.

Over ons

OVSoftware is één van de eerste softwarebedrijven van Nederland.
Lees meer over ons.

Volg ons op