Referenties & Projecten

Voor opdrachtgevers binnen de overheid en het bedrijfsleven houden wij ons bezig met specialistische en cruciale ICT-vraagstukken. Samen met de klant ontwikkelen we  softwareoplossingen waarbij we gebruikmaken van de nieuwste ontwikkeltechnologieën.

Artificial Intelligence

Artificial Intelligence / Machine Learning toegepast in de praktijk

Beschik je niet over de inhoudelijke kennis en mogelijkheden om data van derden te valideren? Dan is Machine Learning wellicht een optie. Lees meer over de proefopstelling voor een van onze klanten.

Lees meer
DSM

Haver & Boecker voor eindklant Royal DSM

Speciaal ontwikkelde applicatie voor nieuwe vestiging van Royal DSM voor vastlegging van opdrachten, aansturen van afzonderlijke machines en afstemming tussen machines onderling.

Lees meer
Rijkswaterstaat

RIJKSWATERSTAAT

Ontwikkelen van software-architectuur, functioneel en technisch ontwerp voor Big Data visualisatie die Rijkswaterstaat helpt bij het verbeteren van de doorstroming op het wegennet.

Lees meer

Thales Nederland

(Door-)ontwikkeling van een Computer Based Training systeemsimulator voor radarsystemen van de marine waarbij gebruik wordt gemaakt van Virtual- en Augmented Reality technologie.

Lees meer
Ter Hoek

Ter Hoek

Objectief vooronderzoek voor optimalisatie van de datavastlegging rondom het productieproces leidt tot realiseren van quick wins in bestaand ERP-systeem in plaats van nieuwe maatwerk software.

Lees meer
Argumented reality

Virtual- en Augmented Reality

VR/AR-technologie kan worden ingezet voor training van personeel, productontwikkeling, medische toepassingen etc. Samen met onze klanten realiseren wij VR/AR oplossingen, integreren deze met bestaande software en helpen met de analyse van de verzamelde gegevens.

Lees meer
Simacan Financial Controller

SIMACAN

Als vaste IT-leverancier sinds 2013 levert OVSoftware ontwikkelaars en projectmanagers voor projecten waarbij geospatial data wordt geïntegreerd in primaire business processen.

Lees meer
Kadaster / content writer

KADASTER

Technische en strategische verkenning om inzage te verkrijgen in de bruikbaarheid van Blockchain- technologie in het Geo-Domein en welke impact dit heeft op de rol van het Kadaster.

Lees meer
Nedap Livestock

NEDAP

Assisteren van Nedap Security Management bij de ontwikkeling van automatiseringsoplossing voor toegangscontrole, inbraakdetectie en locker management.

Lees meer

NDW

Coördinator Exploitatie en Beheer bij NDW vertelt over jarenlange samenwerking met OVSoftware waarbij op innovatieve wijze grote hoeveelheden data worden vastgelegd en geanalyseerd.

Lees meer
KLIC-WIN

KLIC-WIN

IT-project bij de landelijke organisatie voor kadastrale gegevens. Doelstelling: uitwisseling van kabels- en leidinginformatie moderniseren en beschikbaar maken vanuit één centrale database.

Lees meer
NDW Configuratie

De NDW Configuratie Beheer Manager

Realisatie van een applicatie waarmee verschillende locatie-referentiegegevens gekoppeld kunnen worden aan het wegennet, inclusief import, export en rapportagemogelijkheden.

Lees meer