Erik Dommerholt

“De kennis en
kunde van de
mensen van
OVSoftware leveren
een belangrijke
bijdrage om nu en
in de toekomst aan
de verwachtingen
van onze klanten te
voldoen”

Oplossingen van de allerhoogste kwaliteit. Altijd.

Thales is met ongeveer 80.000 medewerkers wereldwijd actief in de hightech sector. In Nederland werken zo’n 2100 medewerkers. Een deel hiervan werkt aan innovatieve technologieën op het gebied van radarsystemen. Vanuit het hoofdkantoor in Hengelo ontwikkelen en produceren zij producten die, eenmaal geïnstalleerd op marineschepen, worden ingezet om de wereld een stukje veiliger te maken. Een business waarin de projectdruk enorm kan variëren, waardoor je met betrouwbare partners zoals OVSoftware ervoor kunt zorgen dat je op elk moment beschikt over voldoende gekwalificeerd technisch personeel.

High end technologie 

Erik Dommerholt, Manager Engineering verantwoordelijk voor de afdeling CMS Interface Products en daarnaast voor het software subcontractingproces binnen Thales, weet als geen ander hoe belangrijk het aantrekken van goed technisch personeel is voor de productie van het bedrijf. “Thales bestaat al lang en heeft door de tijd vele softwareoplossingen ontwikkeld die telkens worden aangevuld met nieuwe systemen en innovatieve technieken. Voor de defensietak van ons bedrijf is het natuurlijk cruciaal dat de producten en softwareoplossingen die we maken altijd beschikbaar, goed onderhoudbaar, stabiel en veilig zijn. Ons domein is bij uitstek interessant voor techneuten en specifiek software developers omdat we binnen Thales op een heel professionele manier werken met high end technologie.

Kennis van ons domein en de skills die we nodig hebben

Doordat OVSoftware zich goed en doorlopend verdiept in ons domein en de skills die wij nodig hebben, kunnen ze ons op elke termijn voorzien van betrouwbaar en goed gekwalificeerd personeel. Wij zoeken voornamelijk JAVA developers van medior/senior niveau die zelfstandig kunnen werken, omdat wij zijn ingericht op zelfsturende Scrum teams. Dat betekent dat je veel vrijheid hebt om je werk op jouw manier in te richten, maar ook de verantwoordelijkheid hebt om te zorgen voor een goede uitvoering ervan. In het selectieproces kijken we dus niet alleen naar de harde (technische) skills, maar vooral ook naar de ‘zachte’ kant: kun je werken in een team en goed verwoorden wat je bedoelt bijvoorbeeld. 


“De professionals
van OVSoftware zijn nuchtere mannen en vrouwen die
weten waar ze het over hebben, niet houden van wollige verhalen, maar van aanpakken en dingen goed doen”.


Mensen uit onze eigen regio 

OVSoftware begrijpt wat ik nodig heb en we weten wat we aan elkaar hebben. Inmiddels zitten hun mensen in meerdere assetteams en hebben ze bijdragen geleverd aan een diversiteit aan projecten. Het fijne van OVSoftware is dat ze bij ons in de regio zitten en datzelfde geldt voor de professionals die we via hen detacheren. Er zijn OVSoftware medewerkers die al heel lang bij ons meelopen en veel kennis hebben opgebouwd. Juist deze mensen willen we graag voor ons behouden en dat doen we door hen telkens op nieuwe, uitdagende projecten in te zetten. Wat dat betreft heb je bij Thales meer dan voldoende mogelijkheden om met nieuwe technologieën aan de slag te gaan en op die manier je kennis uit te blijven breiden. 

 
“Mensen van OVSoftware leveren de kennis en kunde die wij nodig hebben, durven kritische vragen te stellen en verrijken onze organisatie met originele visies en ideeën”.


Geen jasjes en dasjes

Thales is, om het maar even oneerbiedig te noemen, een techneutenfirma. Bij ons weinig jasjes en dasjes, maar een open en platte organisatie waar mensen werken die het leuk vinden om met techniek bezig te zijn. Die elkaar vertrouwen en eerlijk en open met elkaar communiceren, ook als iets niet goed gaat of beter kan. De mensen van OVSoftware passen hierbij. Nuchtere mannen en vrouwen die weten waar ze het over hebben, niet houden van wollige verhalen, maar van aanpakken en dingen goed doen. Zij zijn meer dan de spreekwoordelijke ‘handjes’: ze durven kritische vragen te stellen die ons scherp houden en nemen originele visies en ideeën van buiten onze organisatie met zich mee. Onze klanten moeten op onze producten kunnen vertrouwen om hun taken op zee uit te kunnen voeren. Zij verwachten van ons dat de oplossingen die wij leveren van de allerhoogste kwaliteit zijn. Altijd. De kennis en kunde van de mensen van OVSoftware leveren een belangrijke bijdrage om nu en in de toekomst aan deze verwachting te blijven voldoen”.

Meer informatie over Thales? Kijk op: www.thalesgroup.com/nl


Lees hier het uitgebreide klantverhaal.


Wil je meer weten over kwalitatieve en betrouwbare maatwerksoftware of sta je voor een ICT-uitdaging waar je hulp bij kunt gebruiken,
neem dan contact met ons op.

Bekijk hier onze diensten en vind meer informatie.