Over OVSoftware

OVSoftware is opgericht door de familie Oude Velthuis in 1972. Het familiebedrijf met de tweede generatie Oude Velthuis aan het roer is één van de eerste softwarebedrijven in Oost Nederland. OVSoftware is gegroeid naar een groep van bedrijven waar in totaal bijna 200 professionals werken. Naast Apeldoorn werken zij op de vestigingen in Enschede, Den Haag, Raalte, Amersfoort en Munster (Duitsland).

OVSoftware is ijzersterk in het ontwerpen, maken en beheren van maatwerk software voor het bedrijfsleven en de overheid. Als full service ICT-dienstverlener is OVSoftware gespecialiseerd in het ontwikkelen van softwaresystemen met behulp van de Java en/of .NET technologie. Daarin opereert OVSoftware in de top van de markt.

Mark W. - Algemeen directeur OVSoftware B.V.

“Klanten zijn op zoek naar stabiliteit, zekerheid en naar zeer diverse ICT-kennis en dat is precies wat ze bij ons vinden. We gaan voor langetermijnrelaties en die realiseer je alleen als je dienstverlening continu van hoge kwaliteit is.”

Mark Wolffenbuttel
Mathilde - Directie OVSoftware B.V.

“Onze mensen hebben namelijk niets met ‘blingbling’, maar willen op plekken werken waar ze zich thuis voelen en waar ze zich verder kunnen ontwikkelen. Je carrière staat centraal.”

Mathilde Oude Velthuis

Passie voor softwareontwikkeling

Kwaliteit, openheid, kennis van zaken en betrokkenheid zijn een paar van de pijlers die al twee generaties de basis vormen voor alles wat we doen bij OVSoftware. Als financieel solide familiebedrijf hebben we inmiddels een lang trackrecord opgebouwd bij grote aansprekende klanten die ons vertrouwen en aanbevelen bij anderen. Alle leden van de familie Oude Velthuis die actief betrokken zijn of waren bij het bedrijf hebben één punt gemeen: een grote belangstelling voor techniek. Datzelfde geldt voor de mensen die bij ons werken en onze klanten helpen bij het vinden van de beste oplossingen voor hun ICT-vraagstukken. Samen dragen wij daarmee direct of indirect bij aan de continuïteit, groei en innovatiekracht van deze ondernemers.

Wij houden van een uitdaging

Onze medewerkers zijn regelmatig deelnemers aan en winnaars van hackathons en competities. We zijn ieder jaar aanwezig op het Java conference J-FALL. 

Heb je een ander favoriet evenement, zoals DevDays, React Conference of Dutch Comic Con? Geen probleem, dan regel we daar kaarten voor.

blank

OVSoftware Groep

Als derde lid van de directie houdt Hanneke Oude Velthuis zich in de rol van CFO bezig met het ontzorgen van de bedrijven die deel uitmaken van de OVSoftware Groep. “Net als bij onze klanten, willen we ervoor zorgen dat onze bedrijfsonderdelen zich zo veel mogelijk bezig kunnen houden met hun kernactiviteit. Het shared service center dat we binnen de groep hebben opgericht, neemt onder andere de HR- en financiële administratie uit handen. Hierdoor kunnen onderstaande bedrijven zich honderd procent focussen op het bedienen van hun klanten”.

blank

OVSoftware Duitsland

blank

Docdynamic

blank

RGB+

blank

Simacan

OVSoftware samenwerkingen