+31 (0) 53 30 33 600

Over ons

Passie voor software development

Op onze website kun je uitgebreid lezen over de mooie ICT-projecten die wij voor onze klanten uitvoeren, welke technieken we hierbij toepassen en in welke branches we specifiek kennis en ervaring hebben opgebouwd. Maar als (potentiële) klant of werknemer wil je natuurlijk ook weten wat ons drijft.

Innovatiekracht

Kwaliteit, openheid, kennis van zaken en betrokkenheid zijn een paar van de pijlers die al twee generaties de basis vormen voor alles wat we doen bij OVSoftware. Als financieel solide familiebedrijf hebben we inmiddels een lang trackrecord opgebouwd bij grote aansprekende klanten die ons vertrouwen en aanbevelen bij anderen. Alle leden van de familie Oude Velthuis die actief betrokken zijn of waren bij het bedrijf hebben één punt gemeen: een grote belangstelling voor techniek. Datzelfde geldt voor de mensen die bij ons werken en onze klanten helpen bij het vinden van de beste oplossingen voor hun ICT-vraagstukken. Samen dragen wij daarmee direct of indirect bij aan de continuïteit, groei en innovatiekracht van deze ondernemers.

Hoge kwaliteit

Mark Wolffenbuttel heeft onlangs het stokje overgenomen als directeur van OVSoftware B.V. Hij ziet dagelijks met eigen ogen waar onze klanten behoefte aan hebben: gedegen advies en ondersteuning om hun investeringen in ICT zo goed mogelijk te laten renderen. Mark: “Klanten zijn op zoek naar stabiliteit, zekerheid en naar zeer diverse ICT-kennis en dat is precies wat ze bij ons vinden. Wij gaan voor lange termijn relaties en die realiseer je alleen als je dienstverlening continu van hoge kwaliteit is. Daarom investeren we zelf voortdurend in het bijhouden en uitbreiden van onze competenties en bekwaamheden. En zorgen we voor actuele certificeringen voor gebruikte tools en methodieken.

Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat wij als ICT-partner alles in huis hebben wat er nodig is om onze klanten optimaal te kunnen adviseren en ondersteunen bij hun ICT-vraagstukken – nu en in de toekomst.”

 

Onze medewerkers zijn regelmatig deelnemers aan én winnaars van hackathons en competities. Daar kun je als directie en collega’s alleen maar trots op zijn”.

Wil jij ook bij ons werken? Wij zijn altijd op zoek naar Java, .NET en low-code developers.

Actueel

De 3 pijlers van actief beheer en onderhoud

Deel drie gaat over de pijlers van actieve doorontwikkeling en beheer van je eigen maatwerk applicaties.

Lees meer

4 tips voor het veiligstellen van resources voor doorontwikkeling en beheer

Deel twee geeft je tips waarmee jij ervoor kunt zorgen dat er voldoende (gekwalificeerde) resources beschikbaar zijn voor actieve doorontwikkeling en beheer van je eigen maatwerk applicaties.

Lees meer

4 vragen over de continuïteit van zelf ontwikkelde maatwerk software

In deze serie vervolgblogs zullen we bij elk van deze risico’s aangeven hoe je ervoor kunt zorgen dat je deze tot een minimum beperkt of in elk geval kunt controleren. Deel één beschrijft welke vragen je jezelf kunt stellen over de continuïteit van zelf ontwikkelde applicaties.

Lees meer

OVSoftware Groep

Als derde lid van de directie houdt Hanneke Oude Velthuis zich in de rol van CFO bezig met het ontzorgen van de bedrijven die deel uitmaken van de OVSoftware Groep. “Net als bij onze klanten, willen we ervoor zorgen dat onze bedrijfsonderdelen zich zo veel mogelijk bezig kunnen houden met hun kernactiviteit. Het shared service center dat we binnen de groep hebben opgericht, neemt onder andere de HR- en financiële administratie uit handen. Hierdoor kunnen onderstaande bedrijven zich honderd procent focussen op het bedienen van hun klanten”.

OVSoftware Duitsland

Het Duitse kantoor van OVSoftware is opgericht in 1997 en bevindt zich op een unieke locatie in de stadshaven van Münster. Met meer dan 40 werknemers ontwikkelen we individuele software-oplossingen op basis van Java en .NET – voor onze klanten (projecten met een vaste prijs) of met onze klanten (ook ANÜ), inclusief softwaretests en ondersteuning op aanvraag. We zijn ook een ervaren partner op het gebied van BPM.
Docdynamic

Docdynamic is onderdeel van de OVSoftware Groep en biedt advies op gebied van document management oplossingen. Tevens implementeren en beheren we pakketten d.3ecm en ATLAS Online

Zij helpen sinds 2004 organisaties hun slagvaardigheid te verbeteren door de kwaliteit en toegankelijkheid van informatie te verhogen. Onder het motto: “Het meest succesvol zijn zij die over de beste informatie beschikken!”

Je kunt bij ons terecht voor zowel Cloud als on-premisse oplossingen.

Bekijk hier meer informatie over docdynamic. 

RGB+

RGB+ brengt sinds 1999 softwareoplossingen op de markt voor de transport- en logistiekbranche. Een TMS systeem voor logistieke dienstverleners, een uniek track en trace systeem met temperatuurregistratie (3T) om vracht en voertuig realtime te monitoren en een cloudoplossing voor professioneel wagenparkbeheer. Doelstelling is om de logistieke keten beter te laten functioneren door een constante toevoer van relevante data.

Simacan

Simacan is een Nederlandse startup, in 2013 opgericht door twee ervaren ingenieurs met meer dan 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van innovatieve producten en diensten voor de B2B-, overheids- en consumentenmarkt. Zij ontwikkelen producten waarbij realtime verkeersinformatie in primaire bedrijfsprocessen wordt geïntegreerd waardoor deze ruimtelijke data (locatie, verkeer, logistiek)  beter toegankelijk en bruikbaar is.

 

OVSoftware samenwerkingen

Thinkwise

Vanuit de werkwijze die we als dienstverlener al jaren toepassen, de juiste oplossing bij de klantvraag inzetten, is het partnership met Thinkwise een logische en waardevolle aanvulling.

Met het inzetten van het low-code Thinkwise Platform is OVSoftware in staat om ook de traditionele bedrijfsapplicaties, zoals CRM en ERP, snel en efficiënt te realiseren zonder afbreuk te doen aan de wensen van de klant. Als dienstverlener op het gebied van integratie van applicaties met andere bedrijfsprocessen kunnen we hiermee onze klanten nog beter ondersteunen bij het ontwikkelen van software. Het inzetten van het Thinkwise Platform versterkt onze kracht, wij zijn de Software partner in uw regio.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lucas Harbers, lucas.harbers@ovsoftware.com, 06-20367605

Lees meer over Thinkwise – OVSoftware

De ICT Vereniging

De ICT Vereniging, een brancheorganisatie van en voor MKB ICT-dienstverleners, heeft als motto ‘Verbonden door kennis’.

De ICT Vereniging is een samenwerkingsverband van ruim 40 MKB ICT organisaties die samenwerken op het gebied van inkoop, recruitment, offerte aanvragen & acteren op marktontwikkelingen.

De ICT Vereniging is ontstaan vanuit de Vereniging Spinweb Gebruikers (VSG) en onderdeel van MKB Nederland.

Directeur OVSoftware, Leo Stelloo, is bestuurslid bij de ICT Vereniging.

Apeldoorn IT

Apeldoorn IT is het netwerk van Apeldoornse bedrijven, overheid en kennisinstellingen met IT professionals. OVSoftware is lid van Apeldoorn IT en maakt zich samen met de andere leden sterk voor onderlinge kennisdeling en samenwerking in werving en loopbaangroei.

De Industrial Reality Hub

De Industrial Reality Hub  is een consortium van 17 partners die werkzaam zijn in AR/VR technologie. De Hub heeft de Nederlandse fieldlab status en is door de Europese commissie erkend als Digital Innovation Hub voor industriële AR/VR. 

OVSoftware levert de verbinding voor de toepassing van AR/VR.

Kennispark Twente

Op Kennispark Twente bundelen ondernemers, overheid en kennisinstellingen hun krachten om de potentie van het gebied nog beter te benutten en Kennispark internationaal nog meer op de kaart te zetten.

OVSoftware is lid van Kennispark Twente en werkt samen met de leden aan activiteiten binnen vier clusters: Communicatie, Evenementen, Faciliteiten en Vertegenwoordigen.

Stichting FRIS

Stichting FRIS helpt de creatieve industrie in Oost Nederland te groeien.

Dat doet de stichting door de creatieve industrie te verbinden, zichtbaarder te maken en kansen te creëren gericht op ondernemerschap, talentontwikkeling en werkklimaat voor de sectoren creatieve technologie, media en design.

OVSoftware is aangesloten bij Stichting FRIS en is betrokken bij activiteiten.

Verenigde Maakindustrie Oost

VMO (Verenigde Maakindustrie Oost) vertegenwoordigt bedrijven in Oost Nederland. Met verbinding, samenwerking en het leggen van nieuwe contacten ontstaan nieuwe mogelijkheden. De VMO is hierin een verbindende factor. 

OVSoftware is actief in de maakindustrie, werkt aan de optimalisatie en het koppelen van systemen tot totaal vernieuwen van de software. Het samenwerken zit in ons DNA. Dit doen we met klanten, kennispartners en brancheverenigingen.  

Contact

Wil je meer informatie over OVSoftware?
Neem dan contact op.

Werken bij OVSoftware

Wil je meer weten over onze bedrijfscultuur en vacatures?
Bekijk dan onze werken bij pagina

Branches

Wil je meer weten over de branches waarbinnen OVSoftware actief is?
Bekijk de branches.

Referenties & Projecten

Lees hier klantreferenties en door OVSoftware begeleide lopende en afgeronde projecten waar wij trots op zijn.

Over ons

OVSoftware is één van de eerste softwarebedrijven van Nederland.
Lees meer over ons.

Volg ons op