Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte en branchespecifieke oplossingen voor uw automatiseringsbehoeften – gemaakt met de expertise van gecertificeerde professionals en jarenlange ervaring.

Maatwerk van hoge kwaliteit en ongekende aandacht

OVSoftware is opgericht door de familie Oude Velthuis in 1972. Het familiebedrijf met de tweede generatie Oude Velthuis aan het roer is één van de eerste softwarebedrijven in Oost Nederland. OVSoftware is gegroeid naar een groep van bedrijven waar in totaal bijna 200 professionals werken. Naast Apeldoorn werken zij op de vestigingen in Enschede, Den Haag, Raalte, Amersfoort en Munster (Duitsland).

OVSoftware is ijzersterk in het ontwerpen, maken en beheren van maatwerk software voor het bedrijfsleven en de overheid. Als full service ICT-dienstverlener is OVSoftware gespecialiseerd in het ontwikkelen van softwaresystemen met behulp van de Java en/of .NET technologie. Daarin opereert OVSoftware in de top van de markt.

Nieuws

Maatwerksoftware in de financiele sector

Maximale flexibiliteit bij het ontwerpen van gebruiksvriendelijke platforms die zich snel kunnen aanpassen als de regelgeving of de behoeften van de consument veranderd.

Stappenplan voor het verminderen van technical debt

In 4 stappen een krachtige en doeltreffende manier voor uw organisatie om de technical debt te verminderen. Met dit stappenplan kunnen uw teams bestaande en toekomstige applicaties herzien, de risico’s beperken en inefficiënte processen verhelpen.

Trots op onze klanten

Logo Johma
Tui

Passie voor softwareontwikkeling

Kwaliteit, openheid, kennis van zaken en betrokkenheid zijn een paar van de pijlers die al twee generaties de basis vormen voor alles wat we doen bij OVSoftware. Als financieel solide familiebedrijf hebben we inmiddels een lang trackrecord opgebouwd bij grote aansprekende klanten die ons vertrouwen en aanbevelen bij anderen. Alle leden van de familie Oude Velthuis die actief betrokken zijn of waren bij het bedrijf hebben één punt gemeen: een grote belangstelling voor techniek. Datzelfde geldt voor de mensen die bij ons werken en onze klanten helpen bij het vinden van de beste oplossingen voor hun ICT-vraagstukken. Samen dragen wij daarmee direct of indirect bij aan de continuïteit, groei en innovatiekracht van deze ondernemers.

OVSoftware Groep

Als derde lid van de directie houdt Hanneke Oude Velthuis zich in de rol van CFO bezig met het ontzorgen van de bedrijven die deel uitmaken van de OVSoftware Groep. “Net als bij onze klanten, willen we ervoor zorgen dat onze bedrijfsonderdelen zich zo veel mogelijk bezig kunnen houden met hun kernactiviteit. Het shared service center dat we binnen de groep hebben opgericht, neemt onder andere de HR- en financiële administratie uit handen. Hierdoor kunnen onderstaande bedrijven zich honderd procent focussen op het bedienen van hun klanten”.

OVSoftware Duitsland

Docdynamic

RGB+

Simacan

OVSoftware samenwerkingen

Neem het voortouw in uw branche