+31 (0) 53 30 33 600       

Over ons

Passie voor software development

Op onze website kun je uitgebreid lezen over de mooie ICT-projecten die wij voor onze klanten uitvoeren, welke technieken we hierbij toepassen en in welke branches we specifiek kennis en ervaring hebben opgebouwd. Maar als (potentiële) klant of werknemer wil je natuurlijk ook weten wat ons drijft.

Innovatiekracht

Kwaliteit, openheid, kennis van zaken en betrokkenheid zijn een paar van de pijlers die al twee generaties de basis vormen voor alles wat we doen bij OVSoftware. Als financieel solide familiebedrijf hebben we inmiddels een lang trackrecord opgebouwd bij grote aansprekende klanten die ons vertrouwen en aanbevelen bij anderen. Alle leden van de familie Oude Velthuis die actief betrokken zijn of waren bij het bedrijf hebben één punt gemeen: een grote belangstelling voor techniek. Datzelfde geldt voor de mensen die bij ons werken en onze klanten helpen bij het vinden van de beste oplossingen voor hun ICT-vraagstukken. Samen dragen wij daarmee direct of indirect bij aan de continuïteit, groei en innovatiekracht van deze ondernemers.

Hoge kwaliteit

Mark Wolffenbuttel heeft onlangs het stokje overgenomen als directeur van OVSoftware B.V. Hij ziet dagelijks met eigen ogen waar onze klanten behoefte aan hebben: gedegen advies en ondersteuning om hun investeringen in ICT zo goed mogelijk te laten renderen. Mark: “Klanten zijn op zoek naar stabiliteit, zekerheid en naar zeer diverse ICT-kennis en dat is precies wat ze bij ons vinden. Wij gaan voor lange termijn relaties en die realiseer je alleen als je dienstverlening continu van hoge kwaliteit is. Daarom investeren we zelf voortdurend in het bijhouden en uitbreiden van onze competenties en bekwaamheden. En zorgen we voor actuele certificeringen voor gebruikte tools en methodieken.

Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat wij als ICT-partner alles in huis hebben wat er nodig is om onze klanten optimaal te kunnen adviseren en ondersteunen bij hun ICT-vraagstukken – nu en in de toekomst.”

 

Onze medewerkers zijn regelmatig deelnemers aan én winnaars van hackathons en competities. Daar kun je als directie en collega’s alleen maar trots op zijn”.

Wil jij ook bij ons werken? Wij zijn altijd op zoek naar Java, .NET en low-code developers.

Actueel

blank

J-Fall 2021 terugblik

OVSoftware is al jaren sponsor en betrokken bij J-Fall. We stonden er weer met onze stand én smoothiebar. Het was een geslaagde dag én onze collega’s Thomas en Maarten mogen zich voor de 3e keer op een rij Masters of Java noemen. Wat een topprestatie!

Lees meer
blank

Cocktailworkshop Den Haag

Een geslaagd teamuitje. Shake, stir, layer, muddle het werd allemaal gedemonstreerd tijdens de cocktailworkshop bij Millers in Den Haag. Long Island, Mojito, ****** Martini, Soutern Peach, Manhattan, noem maar op, het kwam allemaal voorbij. Gelukkig hoefde we niet alleen toe te kijken maar mochten we ook proeven en zelf aan de slag om de lekkerste cocktails te maken!

Lees meer
blank

OVSoftware partner van Blockstart project

Het Europese project Blockstart helpt mkb-bedrijven hun concurrentiepositie te versterken door het gebruik van blockchain-technologie. Blockstart is een project binnen het INTERREG-programma Noordwest-Europa. Voor kleinere bedrijven is het vaak een lastige stap om met nieuwe technologieën zoals blockchain aan de slag te gaan. Het Blockstart-project is ontworpen om de drempel voor deze bedrijven te verlagen. Het programma richt zich op bedrijven die actief zijn in de gezondheidszorg, logistiek en agrofood. Speciaal voor mkb-ondernemers die willen onderzoeken of de blockchaintechnologie oplossingen geeft voor hun vraagstukken rondom processen, tracking en tracing en facturering worden vanuit het INTERREG-project trainingsprogramma’s aangeboden.

Lees meer

OVSoftware Groep

Als derde lid van de directie houdt Hanneke Oude Velthuis zich in de rol van CFO bezig met het ontzorgen van de bedrijven die deel uitmaken van de OVSoftware Groep. “Net als bij onze klanten, willen we ervoor zorgen dat onze bedrijfsonderdelen zich zo veel mogelijk bezig kunnen houden met hun kernactiviteit. Het shared service center dat we binnen de groep hebben opgericht, neemt onder andere de HR- en financiële administratie uit handen. Hierdoor kunnen onderstaande bedrijven zich honderd procent focussen op het bedienen van hun klanten”.

blank

OVSoftware Duitsland

Het Duitse kantoor van OVSoftware is opgericht in 1997 en bevindt zich op een unieke locatie in de stadshaven van Münster. Met meer dan 40 werknemers ontwikkelen we individuele software-oplossingen op basis van Java en .NET – voor onze klanten (projecten met een vaste prijs) of met onze klanten (ook ANÜ), inclusief softwaretests en ondersteuning op aanvraag. We zijn ook een ervaren partner op het gebied van BPM.
blank

Docdynamic

Docdynamic is onderdeel van de OVSoftware Groep en biedt advies op gebied van document management oplossingen. Tevens implementeren en beheren we pakketten d.3ecm en ATLAS Online

Zij helpen sinds 2004 organisaties hun slagvaardigheid te verbeteren door de kwaliteit en toegankelijkheid van informatie te verhogen. Onder het motto: “Het meest succesvol zijn zij die over de beste informatie beschikken!”

Je kunt bij ons terecht voor zowel Cloud als on-premisse oplossingen.

Bekijk hier meer informatie over docdynamic. 

blank

RGB+

RGB+ brengt sinds 1999 softwareoplossingen op de markt voor de transport- en logistiekbranche. Een TMS systeem voor logistieke dienstverleners, een uniek track en trace systeem met temperatuurregistratie (3T) om vracht en voertuig realtime te monitoren en een cloudoplossing voor professioneel wagenparkbeheer. Doelstelling is om de logistieke keten beter te laten functioneren door een constante toevoer van relevante data.

blank

Simacan

Simacan is een Nederlandse startup, in 2013 opgericht door twee ervaren ingenieurs met meer dan 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van innovatieve producten en diensten voor de B2B-, overheids- en consumentenmarkt. Zij ontwikkelen producten waarbij realtime verkeersinformatie in primaire bedrijfsprocessen wordt geïntegreerd waardoor deze ruimtelijke data (locatie, verkeer, logistiek)  beter toegankelijk en bruikbaar is.

 

OVSoftware samenwerkingen

blank

Thinkwise

Vanuit de werkwijze die we als dienstverlener al jaren toepassen, de juiste oplossing bij de klantvraag inzetten, is het partnership met Thinkwise een logische en waardevolle aanvulling.

Met het inzetten van het low-code Thinkwise Platform is OVSoftware in staat om ook de traditionele bedrijfsapplicaties, zoals CRM en ERP, snel en efficiënt te realiseren zonder afbreuk te doen aan de wensen van de klant. Als dienstverlener op het gebied van integratie van applicaties met andere bedrijfsprocessen kunnen we hiermee onze klanten nog beter ondersteunen bij het ontwikkelen van software. Het inzetten van het Thinkwise Platform versterkt onze kracht, wij zijn de Software partner in uw regio.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lucas Harbers, lucas.harbers@ovsoftware.com, 06-20367605

Lees meer over Thinkwise – OVSoftware

Contact

Wil je meer informatie over OVSoftware?
Neem dan contact op.

Werken bij OVSoftware

Wil je meer weten over onze bedrijfscultuur en vacatures?
Bekijk dan onze werken bij pagina

Branches

Wil je meer weten over de branches waarbinnen OVSoftware actief is?
Bekijk de branches.

Referenties & Projecten

Lees hier klantreferenties en door OVSoftware begeleide lopende en afgeronde projecten waar wij trots op zijn.

Over ons

OVSoftware is één van de eerste softwarebedrijven van Nederland.
Lees meer over ons.

Volg ons op

Chat openen