Workshop Docker en Continuous Delivery

Workshop Docker en Continuous Delivery

“Een innovatieve sessie, gekoppeld aan een uitstekende sfeer en organisatie”
docker-enschede-2
“Ik kan niks verkeerds bedenken, het niveau en de voorbereiding waren perfect”

Hierboven een greep uit de vele positieve opmerkingen van de deelnemers aan de Docker sessie op de Cee Spot in Enschede. Rolf en Martijn, beide ook aanwezig vanuit OVSoftware spreken dan ook van een groot succes. “Natuurlijk is het prettig als je positieve feedback krijgt, de credits mogen gegeven worden aan Jeroen, door zijn energieke en interessante interactieve workshop zijn de deelnemers snel enthousiast geworden”.

Cee Spot Enschede

Na een kop koffie en de pizza’s kon de workshop om stipt 18.00 uur beginnen. Tijdens de interactieve workshop werden er meerdere onderwerpen behandeld met betrekking tot Docker. Onderwerpen die aan bod kwamen tijdens de workshop: met behulp van Docker je ontwikkelstraat CD-ready maken, CD pipeline van een Java applicatie met Docker, automatische deployments, software testing en de migratie van een applicatie naar een nieuwe omgeving met behulp van Docker. Na de workshop werd er uitgebreid nagepraat met een gezellige borrel.

Docker docker-enschedesessies 2016

Hiermee komt er een einde aan een reeks van vier interactieve Docker workshops in 2016. het gemiddelde cijfer qua presentator, niveau, tempo, sfeer etc. is in Den Haag beoordeeld met een 8,3 en in Enschede/Oldenzaal met een 8,5. Je kunt dus gerust spreken van een succesvolle reeks!

Ben jij nu enthousiast geworden over de organisatie OVSoftware, het onderwerp Docker of ben je benieuwd naar carrièremogelijkheden binnen onze organisatie? Ga dan snel naar onze werken-bij pagina.

Blijf op de hoogte en volg ons op Twitter, LinkedIn, Facebook & Youtube

Je kunt de video-opname van de afgelopen Docker workshop hier bekijken: