OVSoftware: Most Promising Partner of the Year Thinkwise Awards 2020

Voor de allereerste keer zijn dit jaar de Thinkwise Partner Awards uitgereikt. Thinkwise reikte de awards uit aan partners die een aanzienlijke groei hebben gerealiseerd of die zich op een andere manier hebben weten te onderscheiden.

Winnaars
Dit jaar zijn er in vier categorieën partner awards uitgereikt. De winnaars zijn:

  • OVSoftware: Thinkwise Most Promising Partner of the Year 2020
  • EsperantoXL: Thinkwise SI Partner of the Year 2020
  • Acto: Thinkwise ISV Partner of the Year 2020
  • Harm Horstman: Most Valuable Person of the Year 2020

Rogier van Konijnenburg, Sr. Partner manager van Thinkwise: “Het afgelopen jaar hebben onze partners wederom een onmisbare bijdrage geleverd aan het succes van Thinkwise Software. Samen met onze partners werken we hard aan de modernisering en realisatie van enterprise business software bij een groot aantal organisaties. We bedanken al onze partners dit jaar weer voor hun fantastische prestaties en het vertrouwen in Thinkwise. We kijken dan ook al uit naar een nieuw succesvol jaar waarin we samen met onze partners veel bedrijven gaan helpen om met hoge snelheid te innoveren en digitaal te transformeren.

Thinkwise Most Promising new Partner of the Year 2020 – OVSoftware

Albert Leppink

Albert Leppink

Business Development

+31 (0)6 512 263 07
blank

Met een innovatief en toegewijd team van specialisten en een aanzienlijk aantal projecten die gaan starten, heeft OVSoftware de Thinkwise Most Promising Partner of the Year 2020 Award gewonnen.  

“Wij zijn enorm vereerd met deze erkenning! Wij hebben veel geïnvesteerd in de kennisontwikkeling en ook zijn de eerste resultaten met het Thinkwise low-code Platform een feit. Ook het komende jaar ziet er al goed uit met een groot aantal projecten die we gaan starten voor bestaande en nieuwe relaties. Dit betreft veelal organisaties die hun digitale transformatie willen versnellen of die een oplossing zoeken voor de steeds sneller veranderende wereld waarin een bedrijf zich snel en flexibel moet kunnen aanpassen aan de marktvraag. Het Thinkwise low-code Platform leent zich hier bij uitstek voor!”


Over Thinkwise

Thinkwise is wereldwijd de enige leverancier van een low-code softwareplatform waarmee omvangrijke en complexe bedrijfssoftware wordt gerealiseerd. Het Thinkwise platform biedt de hoogste productiviteit in de low-code markt en garandeert daarbij ook dat er geen nieuwe legacy meer ontstaat. De gerealiseerde bedrijfssoftware gaat automatisch over op toekomstige technologieën. Daarnaast kan bestaande legacy software razendsnel worden gemoderniseerd door het Thinkwise platform met de ingebouwde “Upcycler” technologie. Thinkwise levert zijn platform in licentievorm aan bedrijven die in-house software realiseren en aan softwareleveranciers. Thinkwise is opgericht in 2002 en het platform wordt gebruikt in meer dan 30 landen.

Meer weten?