+31 (0) 53 30 33 600

Kennisdeling bij OVSoftware!

Agile kennissessie OVSoftware

Op 20 november hebben verschillende collega’s van het OVSoftware team een kennissessie gehouden over Agile. Bij deze sessie waren Developers, Scrum Masters, Agile coaches en projectmanagers aanwezig. Agile is een softwareontwikkeling die het mogelijk maakt voor bedrijven om continue door te groeien. Tijdens deze kennissessie werden onderwerpen besproken als: Lean, SAFe, Agile Meetup en CSM/PSM. Doormiddel van intervisie en sparring deelt iedere deelnemer zijn kennis en ervaring over de verschillende punten die besproken worden. Om meer inhoudelijke kennis te verkrijgen worden er ook presentaties gegeven of trainingen georganiseerd. Thema’s als zelfsturende teams, sizing en certificeringen komen hier aan bod, maar ook methodieken als SAFe, Scrum en LESS.

Naast interne doelen heeft deze kennissessie ook externe doelen, door bijvoorbeeld de kennis te delen met collega’s en klanten van OVSoftware. Op deze manier gaat het niveau wat betreft Agile kennis omhoog en kunnen klantvragen sneller worden beantwoord.
Het was een zeer geslaagde kennissessie! Op 8 januari 2019 zal de volgende kennissessie over Agile plaatsvinden, waar er dieper in zal worden gegaan op de besproken onderwerpen en de feedback van deze sessie gebruikt wordt.

Ben je enthousiast geworden van dit verhaal, wil je graag meer informatie of in contact komen met OVSoftware? Neem hieronder contact op!


Herald.ten.bergen@ovsoftware.com
✆ +31 6 533 402 36

Contact

Wil je meer informatie over OVSoftware?
Neem dan contact op.

Werken bij OVSoftware

Wil je meer weten over onze bedrijfscultuur en vacatures?
Bekijk dan onze werken bij pagina

Branches

Wil je meer weten over de branches waarbinnen OVSoftware actief is?
Bekijk de branches.

Referenties & Projecten

Lees hier klantreferenties en door OVSoftware begeleide lopende en afgeronde projecten waar wij trots op zijn.

Over ons

OVSoftware is één van de eerste softwarebedrijven van Nederland.
Lees meer over ons.

Volg ons op