J-Fall maar dan virtueel

Wij blikken terug op het het vierdaagse J-Fall evenement dat vorige week heeft plaatsgevonden op 3-4-5-6 november. J-Fall is een jaarlijks terugkerend evenement speciaal voor Java developers. En dit keer was het anders dan de voorgaande jaren, het was namelijk virtueel.


De J-Fall waar wij normaal een dag offline staan, moesten we dit nu virtueel doen. Een uitdaging! Tijdens deze vier dagen hadden wij een te gekke win-actie; WIN een smoothie blender! De win-actie was gebaseerd op de smoothiebar die we dit jaar helaas niet hebben kunnen optuigen. Er waren veel bezoekers aanwezig die wij virtueel hebben gesproken. Dit ging via de chat, maar ook via een netwerk carrousel. Samen met diverse collega’s binnen OVSoftware hebben wij hier aan meegedaan.

blank


Wij zijn trots op de so called: Masters of Java, Thomas Withaar en Maarten van der Zwaart. Vorig jaar hebben zij deze titel weten te bemachtigen en nu in 2020 weer! Hoe hebben zij dit weer voor elkaar gekregen? Lees hier hun verhaal.

Vrijdag sloot het event af met een real live dj die op vinyl draaide. Op deze manier heeft de organisatie haar best gedaan om er een goed J-Fall sfeertje van te maken. Hopelijk kunnen we iedereen volgend jaar live weer voorzien van een heerlijke smoothie.
De winnaar van de smoothieblender is geworden;
Jona Derksen. Van harte gefeliciteerd!
Jouw prijs komt uiteraard zo snel mogelijk naar je toe.