+31 (0) 53 30 33 600

OVSoftware trots op behalen certificering Thinkwise

In augustus hebben 4 medewerkers van OVSoftware het Thinkwise Associate Certificaat ontvangen. Na afronding van de e-learning en het volgen van de 3-daagse Software Factory training hebben zij het examen succesvol afgerond. Dit betekent dat deze medewerkers de expertise hebben om direct met het Thinkwise Platform aan het werk te gaan om op een snelle manier bedrijfssoftware te realiseren.

Kennis belangrijk

Thinkwise hecht grote waarde aan de certificering. Uit deze certificering blijkt dat bedrijven in goede handen zijn bij OVSoftware en samenwerken met een betrouwbare partner die aantoonbare kennis heeft van het Thinkwise Platform. Partners van Thinkwise hebben via de Thinkwise Learn omgeving toegang tot alle trainingen. Ook kunnen zij binnen de community vragen stellen en beantwoorden op het forum en hier hun ideeën delen. Alle documentatie is online beschikbaar voor partners van Thinkwise.

Low-code kennisgroep 

Om de kennisopbouw intern nog verder te vergroten heeft OVSoftware een eigen low-code kennisgroep opgericht. In deze groep zitten 18 professionals. De groep maakt actief gebruik van de e-learning mogelijkheden en community van Thinkwise.


Elkaar versterken

Voor Jeroen Koers, Manager Operations bij OVSoftware is de Thinkwise certificering belangrijk: “Deze certificering zorgt voor een stevige basis van onze kennis van het Thinkwise platform. Niet alleen goed voor het juiste projectresultaat, maar ook om de kennis over te kunnen dragen aan de klant en andere OVSoftware collega’s. Net als bij onze maatwerksoftware staan we ook bij Thinkwise implementaties voor kwaliteit. Deze certificering past daar precies in, aantoonbare kennis die zowel intern als extern overgedragen kan worden. We zijn enthousiast over de samenwerking met Thinkwise en het inslaan van deze nieuwe route. Wij willen zo snel mogelijk met de juiste kennis weer nieuwe klanten kunnen helpen en ook elkaar versterken.”

Perfect passende bedrijfssoftware

Lucas Harbers, Sales en Partnermanager bij OVSoftware: “Thinkwise en OVSoftware zijn beide gevestigd in Apeldoorn, we hebben korte lijnen en werken als één team samen. Onze ruime ervaring bij het realiseren van software in combinatie met de Thinkwise technologie zorgt voor gedegen, omvangrijke bedrijfssoftware. Onze Thinkwise gecertificeerde medewerkers realiseren samen met de opdrachtgever snel flexibele en perfect passende bedrijfssoftware.”

Kwaliteit

Roy van Uffelen, kennisgroep coördinator:  “Thinkwise biedt ons duurzame kwaliteit en toegankelijkheid. In de trainingen ervaar ik toegankelijkheid van directie, medewerkers en enthousiaste Thinkwise gebruikers.”


Trots 

“OVSoftware is heel serieus met Thinkwise aan de slag gegaan. Na het volgen van de e-learning via het Thinkwise Learn platform, aangevuld met een driedaagse Software Factory training, zijn alle deelnemers geslaagd voor het Thinkwise Associate examen. Als Thinkwise trainer ben ik uiteraard erg trots op dit resultaat. OVSoftware, succes met jullie Thinkwise projecten.”  Gijs Timmers, Trainer Thinkwise Academy

Kennis is basis voor kwaliteit 

Rogier van Konijnenburg, Partner Manager Thinkwise: “De behaalde certificering is het bewijs van het hoge kennisniveau en geeft aan dat OVSoftware blijft investeren in hun medewerkers! OVSoftware gaat net als Thinkwise voor kwaliteit en het beste resultaat.”

 

Wilt u weten wat de mogelijkheden met Thinkwise zijn voor uw bedrijfsprocessen, neem dan contact op met Lucas Harbers 06-20367605.

Contact

Wil je meer informatie over OVSoftware?
Neem dan contact op.

Werken bij OVSoftware

Wil je meer weten over onze bedrijfscultuur en vacatures?
Bekijk dan onze werken bij pagina

Branches

Wil je meer weten over de branches waarbinnen OVSoftware actief is?
Bekijk de branches.

Referenties & Projecten

Lees hier klantreferenties en door OVSoftware begeleide lopende en afgeronde projecten waar wij trots op zijn.

Over ons

OVSoftware is één van de eerste softwarebedrijven van Nederland.
Lees meer over ons.

Volg ons op