Blockstart


Het Europese project Blockstart helpt mkb-bedrijven hun concurrentiepositie te versterken door het gebruik van blockchain-technologie. Blockstart is een project binnen het INTERREG-programma Noordwest-Europa.


Voor kleinere bedrijven is het vaak een lastige stap om met nieuwe technologieën zoals blockchain aan de slag te gaan. Het Blockstart-project is ontworpen om de drempel voor deze bedrijven te verlagen. Het programma richt zich op bedrijven die actief zijn in de gezondheidszorg, logistiek en agrofood. Speciaal voor mkb-ondernemers die willen onderzoeken of de blockchaintechnologie oplossingen geeft voor hun vraagstukken rondom processen, tracking en tracing en facturering worden vanuit het INTERREG-project trainingsprogramma’s aangeboden.

Oost NL en OVSoftware zijn partner van het INTERREG-programma. OVSoftware support het traject als blockchain specialist.


Sluit je aan bij Martin Aarnoudse, onze blockchain-specialist van OVSoftware om een ​​aantal blockchain-mythes te doorbreken en te leren hoe de organisatie kleine en middelgrote ondernemingen (MKB’s) helpt kennismaken met de technologie.

Als opkomende technologie wordt blockchain vaak verkeerd begrepen. Er zijn talloze mythes opgedoken die bedrijven ervan kunnen weerhouden om blockchain-oplossingen na te streven. Collega Martin deelt zijn inzichten over 4 blockchain mythes.


 

Benieuwd hoe blockchain jouw organisatie kan helpen?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op via martin.aarnoudse@ovsoftware.com of 06-24278165