Low-code platformleverancier Thinkwise partner OVSoftware

Apeldoorn, mei 2020 – OVSoftware versterkt haar dienstverlening via het partnerschip met low-code softwareleverancier Thinkwise. Al bijna 50 jaar realiseert OVSoftware innovatieve software-oplossingen voor de overheid en het bedrijfsleven waar, naast expertise van IoT, Ai/ML en Industry 4.0, nu ook het Enterprise low-code platform van Thinkwise ingezet zal worden. Beide partijen zien het als hun missie om kwalitatieve en innovatieve software op maat te realiseren voor diverse marktsegmenten met lange termijn relaties als gevolg.

Verouderde IT-omgevingen zijn voor veel organisaties een remmende factor op hun groei en innovatie. Lucas Harbers, relatiemanager van OVSoftware: “Samen met Thinkwise kunnen wij organisaties helpen om hun bedrijfskritische systemen te moderniseren zodat zij versneld digitaal kunnen transformeren.

Thinkwise levert een platform waarmee razendsnel omvangrijke softwaresystemen, zoals ERP, gerealiseerd kunnen worden. Aan ons team van Java- en .Net-ontwikkelaars voegen wij nu ook Thinkwise low-code ontwikkelaars toe zodat wij onze klanten kunnen bedienen bij al hun business-applicatievraagstukken”.

Rogier van Konijnenburg, partner manager bij Thinkwise, is erg blij met de samenwerking: “OVSoftware is een gerenommeerde partij die met veel ervaring en expertise op diverse vlakken omvangrijke en complexe projecten uitvoert. Een perfecte match met Thinkwise!” Het low-code platform van Thinkwise wordt toegepast voor het ontwikkelen van kernsystemen. Of deze nu zijn voor een retailer, een transportbedrijf, een productiebedrijf of een verzekeraar, dat maakt niet uit; iedere branche heeft unieke kenmerken die door de software ondersteund moeten worden. Door de modelgedreven low-code aanpak krijgen organisaties de optimale flexibiliteit om met hun bedrijfssoftware in te kunnen spelen op veranderingen in de markt, met de zekerheid dat hun software nooit meer technologisch veroudert.

Robert van der Linden, CEO van Thinkwise voegt daaraan toe: “Voor bedrijven is het moderniseren van hun core-softwaresystemen een must. Met het Thinkwise enterprise low-code platform blijven deze bedrijfskritische systemen permanent up-to-date. Geen risico meer op technologische veroudering”.

Neem voor meer informatie contact op met:blank

Lucas Harbers
Relatiemanager
lucas.harbers@ovsoftware.com
06-20367605

blank

Over Thinkwise

Thinkwise is wereldwijd de enige leverancier van een low-code softwareplatform waarmee omvangrijke en complexe bedrijfssoftware wordt gerealiseerd. Het Thinkwise platform biedt de hoogste productiviteit in de low-code markt en garandeert daarbij ook dat er geen nieuwe legacy meer ontstaat. De gerealiseerde bedrijfssoftware gaat automatisch over op toekomstige technologieën. Daarnaast kan bestaande legacy software razendsnel worden gemoderniseerd door het Thinkwise platform met de ingebouwde “Upcycler” technologie. Thinkwise levert zijn platform in licentievorm aan bedrijven die in-house software realiseren en aan softwareleveranciers. Thinkwise is opgericht in 2002 en het platform wordt gebruikt in meer dan 30 landen.