Webinar OVSoftware

Low-code, ook kwalitatief een goede keuze

Thinkwise Partner LogoOVSoftware realiseert kwalitatieve en innovatieve software op maat. Begin dit jaar hebben we onze dienstverlening uitgebreid door het aangaan van een partnership met low-code softwareleverancier Thinkwise (zie ook: Low-code platformleverancier Thinkwise partner OVSoftware). Met behulp van dit low-code platform kan zeer efficiënt bedrijf kritische software worden gerealiseerd. We bieden hiermee aanvullende diensten voor onze relaties waarmee we geruime tijd zaken doen en ook voor nieuwe relaties.

De Software Improvement Group (SIG) presenteerde op haar laatste Symposium op 25 juni jl. de eerste resultaten van haar jaarlijkse Benchmark naar softwarekwaliteit. Uit deze Benchmark blijkt dat low-code systemen goed scoren op het gebied van codekwaliteit. Tot een bepaalde omvang gemiddeld zelfs iets beter dan Java of .Net applicaties. Gemiddeld 3,23 sterren op een schaal van 5, t.o.v. 3,20 (Java) en 2,93 (.Net).

Natuurlijk wordt kwaliteit van een applicatie in eerste instantie bepaald door de gebruikerservaring van de klant, maar daarnaast zijn de totale kosten tijdens de levensduur een belangrijke graadmeter. Daarom is het van belang om ook low-code applicaties te laten realiseren door samenwerking van gekwalificeerde IT Professionals en de klant.

Met de expertise, ervaring en aanpak van OVSoftware in combinatie met het low-code platform Thinkwise wordt omvangrijke bedrijfssoftware snel en gedegen gerealiseerd. Dit werkt zowel voor redesign van bestaande applicaties als voor realisatie van nieuwe applicaties en functionaliteiten. Door de opzet van het low-code platform Thinkwise blijven deze applicaties permanent up-to-date en kan de klant rekenen op onderhoudbare en duurzame applicaties.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijfssoftware, neem dan contact op met Lucas Harbers: lucas.harbers@ovsoftware.com, 06-20367605.