Kennisgroep Low-Code


Bij OVSoftware hebben wij een aantal kennisgroepen die maandelijks bij elkaar komen.

Op ons kantoor in Enschede waren afgelopen dinsdag 15 collega’s samengekomen in een Corona-proof opstelling voor onze kennisgroep Low-Code. Ook waren er nog een aantal collega’s die via teams meededen.

Wat hebben zij zoal gedaan tijdens de kennisgroepsessie?

blank
blank
blank


Collega Corné van der Linden liet zien hoe de web-gui eruit ziet van de applicatie die hij in de vorige sessie had gedemonstreerd. Daarna liet Roy zien hoe je een kleine applicatie in elkaar klikt, deze deployt, opstart en aanpast.

Roy van Uffelen blikt terug; De mogelijkheden van het platform zijn zeer uitgebreid en op een geheel agile wijze hebben we samen een mooie applicatie gemaakt.
Het was mooi te zien hoe iedereen bezig was, elkaar hielp en dat er ook al geëxperimenteerd werd. Deze click-along was mede mogelijk doordat iedereen de Thinkwise Software Factory op z’n laptop had geïnstalleerd.

Uiteraard moest er ook voor de inwendige mens gezorgd worden en werd de kennisgroepsessie onderbroken door een hapje eten.

Na het eten werden kort een aantal kennisbronnen toegelicht en afsluitend hadden we een brainstorm-sessie over een demo-applicatie. Hier kwamen veel verschillende ideeën naar voren waar we mee verder gaan!

Leuk om zoveel interesse, enthousiasme en betrokkenheid te zien bij onze collega’s.

 

Ook de collega’s die recent zijn gecertificeerd mochten nog even stralen op de foto 🙂#lowcode
#thinkwise
#kennisgroep
#kennisdelen

blank