Workshop over Docker en Continuous Delivery groot succes

Workshop Docker en Continuous Delivery

De 1e workshop over Docker en Continuous Delivery voor 20 software developers uit heel Nederland is succesvol verlopen.  Maandag 14 november 2016 gaf OVSoftware collega Jeroen Peeters een interactieve workshop bij het NH Hotel Den Haag.

dockerEerst pizza en dan aan de slag

Om 16.30 uur kwamen de eerste deelnemers binnen lopen. Veel deelnemers hadden een behoorlijke afstand afgelegd om de sessie in Den Haag bij te wonen. Dit zegt iets over hoe het onderwerp Docker leeft bij ICT-ers. Na een bak koffie en een pizza kon de workshop onder leiding van Jeroen rond de klok van 18.00 uur beginnen. Tijdens de interactieve workshop werden er meerdere onderwerpen behandeld met betrekking tot Docker. Onderwerpen die aan bod kwamen tijdens de workshop: met behulp van Docker je ontwikkelstraat CD-ready maken, CD pipeline van een Java applicatie met Docker, automatische deployments, software testing en de migratie van een applicatie naar een nieuwe omgeving met behulp van Docker. Na de workshop werd nog bijna 2 uur nagepraat met uiteraard en gezellige borrel en wat bittergarnituur.

“Groot succes, voor herhaling vatbaar”

Martijn en Rolf, beide ook aanwezig vanuit OVSoftware spreken van een uitstekend resultaat! “Wij willen natuurlijk Jeroen bedanken voor zijn bevlogen en interessante workshop. Iedereen was enthousiast en we gaan er samen voor zorgen dat de volgende sessie in Enschede, 28 november, nog beter wordt”!

Blijf op de hoogte en volg ons op Twitter, LinkedIn, Facebook In december kan je op Youtube en onze website de video-opnames van deze Docker workshop bekijken.”