+31 (0) 53 30 33 600

De club van beste MKB!deeën

Op maandag 17 mei 2021 werden we welkom geheten bij de club van beste MKB!deeën.

Maurice Kruse, Sander Verhoef en Lucas Harbers ontvingen de subsidie cheque voor het project “Nextgen Procesoperators in flexible manufacturing”. Op symbolische wijze hebben demissionair Staatssecretaris Mona Keijzer en demissionair minister Wouter Koolmees deze subsidie overhandigd.

Wat gaan we doen

In dit project wordt een Mixed (MR) Reality trainingsplatform gerealiseerd. Hiermee leren procesoperators sneller, autonomer én kunnen zij direct in het productieproces meelopen. Het platform halveert de onboardingtijd van nieuwe procesoperators en faciliteert medewerkers zonder technische achtergrond om tot een hoogwaardige procesoperator opgeleid te worden.

Samenwerking 

Total Reality en OVSoftware vervullen bestuursfuncties in de Industrial Reality Hub (IRH).

De IRH  is een consortium van 17 partners die werkzaam zijn in AR/VR technologie. De Hub heeft de Nederlandse fieldlab status en is door de Europese commissie erkend als Digital Innovation Hub voor industriële AR/VR. OVSoftware levert de verbinding voor de toepassing van AR/VR.

In samenwerking met Europastry gaan Total Reality en OVSoftware een Mixed Reality trainingsplatform realiseren.

Europastry is een familiebedrijf dat marktleider is in de sector van bevroren brooddeeg. Ze willen zich snel en flexibel kunnen aanpassen aan de nieuwe markttrends, zodat ze hun klanten wereldwijd de beste en meest innovatieve oplossingen kunnen aanreiken.

Total Reality en OVSoftware voorzien in een virtuele weergave van de flexibele productielijnen. Daarmee kan een nieuwe medewerker al met de productielijn oefenen voordat hij/zij in de fabriek is geweest.   


Wil je meer weten over de mogelijkheden met VR/AR, mail of bel Lucas Harbers (Business Developer) op telefoonnummer: 06-20367605

Contact

Wil je meer informatie over OVSoftware?
Neem dan contact op.

Werken bij OVSoftware

Wil je meer weten over onze bedrijfscultuur en vacatures?
Bekijk dan onze werken bij pagina

Branches

Wil je meer weten over de branches waarbinnen OVSoftware actief is?
Bekijk de branches.

Referenties & Projecten

Lees hier klantreferenties en door OVSoftware begeleide lopende en afgeronde projecten waar wij trots op zijn.

Over ons

OVSoftware is één van de eerste softwarebedrijven van Nederland.
Lees meer over ons.

Volg ons op