+31 (0) 53 30 33 600       
Front-End Developer

Blockchain week bij hogeschool Saxion

Van maandag 13 januari tot en met vrijdag 17 januari 2020 organiseert het lectoraat Blockchain week de Saxion Blockchain week. Tijdens deze week vinden er op verschillende plaatsen in de regio bijeenkomsten, evenementen, hackatons en masterclasses plaats.

Bij OVSoftware hebben wij veel ervaring met Blockchain. Zo hebben wij onder andere bij het Kadaster een technische verkenning uitgevoerd om inzicht te krijgen in de bruikbaarheid van Blockchaintechnologie in het Geografische Domein. En werken we samen met klanten aan toepassingen met behulp van Blockchain.

Ben jij nou benieuwd naar onze expertise binnen Blockchain? Kijk dan eens op deze pagina.

Waar is OVSoftware bij aanwezig tijdens de Blockchain week?

Op maandag 13 januari vindt de KienhuisHoving Legal Day Blockchain plaats in Deventer. Tijdens deze dag gaat Lucas Harbers de masterclass over de wet- en regelgeving, intellectueel eigendom, ICT-recht en privacy rondom de ontwikkelingen van blockchain bijwonen. Specialisten nemen je mee in de actuele en wettelijke situatie rondom blockchain.

Op woensdag 15 januari is er een masterclass voor Blockchain in het vastgoed. Hier zullen Albert Leppink en Lucas Harbers aanwezig zijn. Jan Veuger neemt je mee in de blockchain-technologie die van invloed is op het vastgoed.

Op vrijdag 17 januari is een masterclass over installatie lector Blockchain met onder andere Marloes Pomp, van International partnerships Dutch Blockchain Coalition (DBC) en National AI Coalition (NL AIC). Ook zal Martin Wörsdörfer aanwezig zijn. Hij is onder andere lid van de Tweede Kamer en VVD-woordvoerder van jeugd en jeugdzorg. Lucas Harbers zal hierbij aanwezig zijn. Als laatste zal en een debat plaatsvinden over de impact van Blockchain.

Meer informatie over de blockchain week bij Saxion? Bekijk dan deze pagina.

Interesse in de blockchain mogelijkheden met OVSoftware? Neem contact met ons op.

Contact

Wil je meer informatie over OVSoftware?
Neem dan contact op.

Werken bij OVSoftware

Wil je meer weten over onze bedrijfscultuur en vacatures?
Bekijk dan onze werken bij pagina

Branches

Wil je meer weten over de branches waarbinnen OVSoftware actief is?
Bekijk de branches.

Referenties & Projecten

Lees hier klantreferenties en door OVSoftware begeleide lopende en afgeronde projecten waar wij trots op zijn.

Over ons

OVSoftware is één van de eerste softwarebedrijven van Nederland.
Lees meer over ons.

Volg ons op

Chat openen