Nieuws

De schadelijke gevolgen van technical debt

Technical debt verwijst naar een situatie waarin het overslaan van software engineering principes of best practices op korte termijn voordeel biedt, maar een zwaarder tarief aan de lange kant.

Lees meer

Gebruik up-to-date software als concurrentievoordeel in de maakindustrie

Als productiebedrijf krijg je het steeds moeilijker, en vooral je omzet loopt daardoor gevaar. Hoe je dit tegengaat? Lees er hier over.

Lees meer

OVSoftware opent extra kantoor in Apeldoorn

OVSoftware breidt uit met een nieuw kantoor op de Prins Willem-Alexanderlaan in Apeldoorn. Het toenemende aantal klanten en steeds grotere en veeleisender opdrachten liggen aan de basis van verdere groei voor OVSoftware.

Lees meer
Foto van Eddie Zeën

Eddie Zeën benoemd tot Operationeel Directeur bij OVSoftware B.V.

Met ingang van 1 mei 2022 is Eddie Zeën de nieuwe operationeel directeur van OVSoftware B.V. in Nederland.

Lees meer
Nedap

Nedap Livestock Management

Door de groei van de veehouderijmarkt en uitbreiding van softwarediensten had Nedap een nieuw product nodig dat geschikt moest zijn voor een wereldwijde cloud implementatie.

Lees meer

J-Fall 2021 terugblik

OVSoftware is al jaren sponsor en betrokken bij J-Fall. We stonden er weer met onze stand én smoothiebar. Het was een geslaagde dag én onze collega’s Thomas en Maarten mogen zich voor de 3e keer op een rij Masters of Java noemen.

Lees meer

Cocktailworkshop Den Haag

Een geslaagd teamuitje. Shake, stir, layer, muddle het werd allemaal gedemonstreerd tijdens de cocktailworkshop bij Millers in Den Haag. Long Island, Mojito, Soutern Peach, Manhattan, het kwam allemaal voorbij.

Lees meer

OVSoftware partner van Blockstart project

Het Europese project Blockstart helpt mkb-bedrijven hun concurrentiepositie te versterken door het gebruik van blockchain-technologie. Blockstart is een project binnen het INTERREG-programma Noordwest-Europa.

Lees meer

Klootschieten

Klootschieten De feestcommissie heeft weer een geslaagd uitje georganiseerd. Fijn dat we samen weer wat gezelligs konden ondernemen! Met de collega’s van OVSoftware Apeldoorn en Enschede zijn wij gaan klootschieten. Op een prachtige locatie (Natuurgebied Lutterzand) konden wij gelukkig met droog weer en soms met wat heerlijke zonnestralen door de bomen heen een gezellig spelletje […]

Lees meer

Whitepaper Mobiliteit – de uitdagingen en de oplossingen

Mobility as a Service (MaaS) is een belangrijke ontwikkeling waarmee vervoer van a naar b klantgerichter en slimmer gemaakt kan worden. Belangrijk daarbij is integratie van verschillende (bestaande) software systemen. In een whitepaper zijn we ingegaan op belangrijke aspecten in de integratie, de uitdagingen en de oplossing, en hoe aan de slag te gaan met MaaS.

Lees meer

Terugblik Bachelor Scriptie Jimmy van Santen

Mijn opdracht startte breed georiënteerd met als doel het ontwikkelen van oplossingen binnen het Microsoft ecosysteem.

Lees meer

Q3 meeting Scheveningen

OVSoftware heeft weer een geslaagde kwartaalmeeting gehad. Ditmaal was het op een prachtige locatie op de Pier in Scheveningen.

Lees meer