+31 (0) 53 30 33 600

Nieuws

Nieuwe directeur OVSoftware B.V.

Mark Wolffenbuttel (40) is per 1 april 2021 de nieuwe directeur van OVSoftware B.V. Hij volgt Leo Stelloo (50) op die na 18 jaar het directeurschap verruilt voor een bredere rol binnen de OVSoftware Groep.

Lees meer
Theorie en praktijk training

Railway-oriented programming

Vorige week heeft collega Charl een lunchlezing gehouden voor studenten van Universiteit Twente, georganiseerd door studievereniging Inter-Actief. Er waren een hoop studenten die online de interessante lunchlezing over Railway-oriented programming hebben gevolgd.

Lees meer
Blog Emil

Emil in zijn combi rol als CTO en IT-Professional

Emil Cristen is eind 2019 naast zijn functie als IT Professional ook gaan optreden als CTO binnen OVSoftware BV. Emil vertelt hoe hij deze functie vorm heeft gegeven en wat daar allemaal bij komt kijken.

Lees meer

(Online) Talkshow ‘De angel uit blockchain’

Een (online) talkshow over het versimpelen van bedrijfsprocessen met behulp van blockchain technologie. Tijdens deze sessie halen wij voor u de (juridische) angel uit blockchain. Twijfelt u of blockchain wat voor uw bedrijf en branche kan betekenen? Dan draagt deze talkshow bij aan het antwoord op deze vraag.

Lees meer
Programmers putting cards on board

Wil je laagdrempelig starten met Agile werken?

Agile werken hebben we allemaal van gehoord. Maar wat is het nou eigenlijk, hoe doe je dat en hoe vergroot je hiermee de waarde van de software die gebouwd wordt?

Lees meer
Kettingen 2

Blockchain in een notendop

OVSoftware gebruikt Blockchain als een één van de mogelijke oplossingen om een klantprobleem op te lossen. Vanuit een kennisgroep wordt de Blockchainkennis onderhouden en gedeeld, waarbij ook contacten onderhouden worden met anderen bedrijven.

Lees meer
Partner van Thinkwise

Most Promising Partner of the Year Thinkwise Awards 2020

Met een innovatief en toegewijd team van specialisten en een aanzienlijk aantal projecten die gaan starten, heeft OVSoftware de Thinkwise Most Promising Partner of the Year 2020 Award gewonnen.

Lees meer
De stage van Robin

Terugblik stage OVSoftware portaal

De opdracht was om een portaal te bouwen voor intern gebruik bij OVSoftware. De programmeertaal die hierbij zou horen is C#. Heel gaaf, want hier had ik nog nooit mee gewerkt. Ook zou deze opdracht voornamelijk bestaan uit backend ontwikkeling. Tijdens mijn stage wilde ik hier ook graag meer ervaring in opdoen.

Lees meer
Opdracht Blockchain

Terugblik stage Blockchains en Substrate / Hamza Suwae

Mijn naam is Hamza en ik ben onlangs afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Ik besloot om mijn afstudeerstage te lopen bij OVSoftware omdat ze een gave blockchain-gerelateerd project hadden dat echt mijn aandacht trok. Het project zelf was een project geïnitieerd door twee partijen; namelijk OVSoftware en BlockLab. De onderzoeksvraag die ik wilde beantwoorden: Can Substrate be used as a viable SDK for Blockchain development?

Lees meer
Urenregistratie

Demo applicatie urenregistratie 

OVSoftware en Thinkwise hebben een partnership sinds 2020. Om mogelijkheden met het platform te doorgronden, heeft de low-code kennisgroep van OVSoftware een demo applicatie ontwikkeld. Peter Ehrenhard en Roy van Uffelen vertellen hoe zij de ontwikkeling van de applicatie hebben ervaren. 

Lees meer
Refill OVSoftware

Pottenproces relatiegeschenk OVSoftware

“Ieder jaar regelen we een attentie voor onze relaties rond de kerstperiode. Eerder werden er banketletters gebracht en werd er even een praatje gemaakt. Maar vanwege het virus kan dat nu natuurlijk niet. Toch wilde we onze relaties ook dit jaar een leuke attentie geven. Dat hebben we kunnen realiseren doormiddel van deze Mentos actie. En hoe leuk is het om de attentie voor onze relaties te combineren met ons nieuwe logo!”, vertelt Business Developer, Lucas Harbers. Deze attentie is bedoeld als een frisse start voor 2021.

Lees meer

Ook benieuwd hoe het gaat met Herald zijn nieuwe functie?

Sinds 1 november werkt Herald ten Bergen niet langer meer als Project manager, maar als Delivery manager bij OVSoftware. Door de groei van het interne ontwikkelteam is er meer coördinatie nodig om alles in goede banen te leiden. Herald blikt terug op de afgelopen periode in zijn nieuwe functie.

Lees meer

Contact

Wil je meer informatie over OVSoftware?
Neem dan contact op.

Werken bij OVSoftware

Wil je meer weten over onze bedrijfscultuur en vacatures?
Bekijk dan onze werken bij pagina

Branches

Wil je meer weten over de branches waarbinnen OVSoftware actief is?
Bekijk de branches.

Referenties & Projecten

Lees hier klantreferenties en door OVSoftware begeleide lopende en afgeronde projecten waar wij trots op zijn.

Over ons

OVSoftware is één van de eerste softwarebedrijven van Nederland.
Lees meer over ons.

Volg ons op