Builder only supported on "top" and "bottom"

Nieuws

Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes bij OVSoftware?
Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Eerder verzonden nieuwsbrieven:

Nieuwsbrief april 2021 
Nieuwsbrief mei 2021
Nieuwsbrief juni/juli 2021 

blank

OVSoftware opent extra kantoor in Apeldoorn

OVSoftware opent extra kantoor in Apeldoorn Apeldoorn, 15 juni 2022 OVSoftware breidt uit met een nieuw kantoor op de Prins Willem-Alexanderlaan in Apeldoorn. Het toenemende aantal klanten en steeds grotere en veeleisender opdrachten liggen aan de basis van verdere groei voor OVSoftware. Daarnaast, om als moderne werkplek te concurreren met ‘thuis’, moeten we van goede […]

Lees meer
Foto van Eddie Zeën

Eddie Zeën benoemd tot Operationeel Directeur bij OVSoftware B.V.

Eddie Zeën benoemd tot operationeel directeur bij OVSoftware B.V. Enschede, 1 mei 2022 Met ingang van 1 mei 2022 is Eddie Zeën de nieuwe operationeel directeur van OVSoftware B.V. in Nederland. In deze rol is hij verantwoordelijk voor recruitment, ontwikkeling en carrièrepaden van IT-professionals en geeft hij verder vorm aan de teamsamenstellingen. Met zijn komst […]

Lees meer
Nedap

Nedap Livestock Management

Door de groei van de veehouderijmarkt en uitbreiding van softwarediensten had Nedap een nieuw product nodig dat geschikt moest zijn voor een wereldwijde cloud implementatie.

Lees meer
blank

J-Fall 2021 terugblik

OVSoftware is al jaren sponsor en betrokken bij J-Fall. We stonden er weer met onze stand én smoothiebar. Het was een geslaagde dag én onze collega’s Thomas en Maarten mogen zich voor de 3e keer op een rij Masters of Java noemen.

Lees meer
blank

Cocktailworkshop Den Haag

Een geslaagd teamuitje. Shake, stir, layer, muddle het werd allemaal gedemonstreerd tijdens de cocktailworkshop bij Millers in Den Haag. Long Island, Mojito, Soutern Peach, Manhattan, het kwam allemaal voorbij.

Lees meer
blank

OVSoftware partner van Blockstart project

Het Europese project Blockstart helpt mkb-bedrijven hun concurrentiepositie te versterken door het gebruik van blockchain-technologie. Blockstart is een project binnen het INTERREG-programma Noordwest-Europa.

Lees meer
blank

Klootschieten

Klootschieten De feestcommissie heeft weer een geslaagd uitje georganiseerd. Fijn dat we samen weer wat gezelligs konden ondernemen! Met de collega’s van OVSoftware Apeldoorn en Enschede zijn wij gaan klootschieten. Op een prachtige locatie (Natuurgebied Lutterzand) konden wij gelukkig met droog weer en soms met wat heerlijke zonnestralen door de bomen heen een gezellig spelletje […]

Lees meer
blank

Whitepaper Mobiliteit – de uitdagingen en de oplossingen

Mobility as a Service (MaaS) is een belangrijke ontwikkeling waarmee vervoer van a naar b klantgerichter en slimmer gemaakt kan worden. Belangrijk daarbij is integratie van verschillende (bestaande) software systemen. In een whitepaper zijn we ingegaan op belangrijke aspecten in de integratie, de uitdagingen en de oplossing, en hoe aan de slag te gaan met MaaS.

Lees meer

Terugblik Bachelor Scriptie Jimmy van Santen

Mijn opdracht startte breed georiënteerd met als doel het ontwikkelen van oplossingen binnen het Microsoft ecosysteem.

Lees meer
blank

Q3 meeting Scheveningen

OVSoftware heeft weer een geslaagde kwartaalmeeting gehad. Ditmaal was het op een prachtige locatie op de Pier in Scheveningen.

Lees meer
blank

Apeldoorn – IT – Congres Donderdag 11 november

Apeldoorn – IT – Congres Op donderdag 11 november organiseert Apeldoorn IT een beurs in hybride vorm. Tijdens het online event hebben we diverse livestreams met sprekers over verschillende onderwerpen. Tussen de kennissessies en workshops door kan je alle online beursstands van deelnemende partners en leden bezoeken en al jouw vragen stellen aan de experts […]

Lees meer
Leon op ski

Leon Alberts over zijn eerste jaar bij OVSoftware

Bij OVSoftware werd ik direct goed ontvangen. Bij OVSoftware werd ik direct goed ontvangen. Na mijn eerste twee weken kon ik gelijk voor Johma aan het werk. Ik vond het erg leuk en leerzaam om direct bezig te kunnen gaan met een project. Gelukkig kon ik al snel beginnen met zelfstandig taken oppakken. Na de opstart ben ik begonnen met een AI (Artificial Intelligence) project voor Johma. Nu zit ik gedetacheerd bij Nedap Lifestock. Hier zit ik nu in een team met drie andere OVSoftware collega’s.

Lees meer