+31 (0) 53 30 33 600

Nieuws

Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes bij OVSoftware? Meld je dan hieronder aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Eerder verzonden nieuwsbrieven:

Nieuwsbrief april 2021 
Nieuwsbrief mei 2021

De 3 pijlers van actief beheer en onderhoud

Deel drie gaat over de pijlers van actieve doorontwikkeling en beheer van je eigen maatwerk applicaties.

Lees meer

4 tips voor het veiligstellen van resources voor doorontwikkeling en beheer

Deel twee geeft je tips waarmee jij ervoor kunt zorgen dat er voldoende (gekwalificeerde) resources beschikbaar zijn voor actieve doorontwikkeling en beheer van je eigen maatwerk applicaties.

Lees meer

4 vragen over de continuïteit van zelf ontwikkelde maatwerk software

In deze serie vervolgblogs zullen we bij elk van deze risico’s aangeven hoe je ervoor kunt zorgen dat je deze tot een minimum beperkt of in elk geval kunt controleren. Deel één beschrijft welke vragen je jezelf kunt stellen over de continuïteit van zelf ontwikkelde applicaties.

Lees meer

De club van beste MKB!deeën

Op maandag 17 mei 2021 werden we welkom geheten bij club van beste MKB!deeën. Maurice Kruse, Sander Verhoef en Lucas Harbers ontvingen de subsidie cheque voor het project “Nextgen Procesoperators in flexible manufacturing”. Op symbolische wijze hebben demissionair Staatssecretaris Mona Keijzer en demissionair minister Wouter Koolmees deze subsidie overhandigd. Wat gaan we doen? Lees meer..

Lees meer

Top 3 risico’s van eigen maatwerk softwareoplossingen

Bedrijven die maatwerk software zelf ontwikkelen, doen dat meestal met een klein eigen team of via inhuur van een zzp’er. Op die manier is de oplossing snel, passend en in veel gevallen goedkoop te realiseren en in te zetten. Na verloop van tijd lopen deze bedrijven echter een aantal risico’s die uiteindelijk een grote impact kunnen hebben op hun bedrijf. In dit blog beschrijven we de top 3 risico’s die wij in de praktijk vaak tegenkomen, welke controlevragen je jezelf kunt stellen om te checken of het risico op jouw bedrijf van toepassing is en aan welke stappen je kunt denken om het risico te verminderen en uiteindelijk op te lossen.

Lees meer

Low-code softwareontwikkeling voor een kleurenmengsysteem

Dit is het eerste deel van een drieluik met de verschillende fases van het project. Van evaluatietraject en start van de opdracht in maart, gedurende realisatie in mei en bij het opleveren van het resultaat in juli.

Lees meer

Industrial Reality Hub 3daagse masterclasses

3 jaar geleden is de Industrial Reality Hub opgericht. Deze intensieve samenwerking tussen bedrijven op het gebied van AR/VR is uitgegroeid tot inmiddels 17 partners. OVSoftware is partner en vervult een bestuursfunctie. Industrial Reality Hub organiseert een unieke reeks meeslepende Masterclasses over de allernieuwste XR-technologie en toepassingen. Ben je benieuwd?

Lees meer
Low-code

Low-code – Wat moet je ermee (en wat niet)?

In dit blog gaan OVSoftware collega’s Lucas Harbers (Business Developer) en Emil Cristen (Chief Technology Officer) in op wat overwegingen zijn om low-code juist wél of níet in te zetten.

Lees meer
Fumico

Maatwerkoplossing voor meer grip op processen

Fumico Fumigations is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in ongediertebestrijding. Fumico maakt onderdeel uit van een omvangrijk ketenproces en bij de bedrijfsvoering is sprake van grote hoeveelheden data die op diverse manieren worden verwerkt. Begin 2020 is het bedrijf de oude ICT-systemen ontgroeid en gaat men op zoek naar een geschikte partij om samen een volledig op maat gemaakte softwareoplossing te ontwikkelen. Jop Verbeek, Bedrijfsleider van Fumico Fumigations vertelt hoe OVSoftware met zijn team samenwerkt bij het realiseren van een toekomstbestendige oplossing voor het bedrijf.

Lees meer
wat is low-code en hoe maak je de juiste keuze?

Low-code – Wat is het en hoe maak je de juiste keuze

Low-code is bezig aan een stevige opmars en heeft in de huidige crisistijd laten zien dat het bedrijven helpt om hun digitale processen flexibel en weerbaar te maken. Bij OVSoftware hebben we in de afgelopen tijd veel kennis opgedaan om onze klanten te helpen bij de afweging low-code of traditioneel software ontwikkelen.

Lees meer

OVS Portaal is live!

Binnen OVSoftware is er een grote informatiebehoefte omtrent de kennisgroepen. Welke groepen zijn er binnen OVSoftware? En waar houden zij zich mee bezig? Verder is het mogelijk voor een kennisgroep om nieuwe activiteiten te plannen waarbij geïnteresseerden zich direct kunnen aanmelden en eventueel een bestelling kunnen plaatsen bij een vooraf aangegeven restaurant.

Lees meer

Nieuwe directeur OVSoftware B.V.

Mark Wolffenbuttel (40) is per 1 april 2021 de nieuwe directeur van OVSoftware B.V. Hij volgt Leo Stelloo (50) op die na 18 jaar het directeurschap verruilt voor een bredere rol binnen de OVSoftware Groep.

Lees meer

Contact

Wil je meer informatie over OVSoftware?
Neem dan contact op.

Werken bij OVSoftware

Wil je meer weten over onze bedrijfscultuur en vacatures?
Bekijk dan onze werken bij pagina

Branches

Wil je meer weten over de branches waarbinnen OVSoftware actief is?
Bekijk de branches.

Referenties & Projecten

Lees hier klantreferenties en door OVSoftware begeleide lopende en afgeronde projecten waar wij trots op zijn.

Over ons

OVSoftware is één van de eerste softwarebedrijven van Nederland.
Lees meer over ons.

Volg ons op