Managed Software Platform

Als betrouwbare MSP-partner, bieden wij deskundige service in software beheer en onderhoud. Onze aanpak combineert snelle interventie met strategische planning, zodat uw softwareomgeving optimaal blijft presteren.

Een service provider met domeinkennis

Ons Managed Software Platform (MSP) is ontworpen om de kwaliteit (inclusief veiligheid) van uw softwareomgeving te monitoren en te verbeteren. Als MSP-partner zijn wij het verlengstuk van uw organisatie en bewaken de gezondheid van de softwareomgeving, verbeteren de stabiliteit en zorgen ervoor dat systemen optimaal presteren, met als doel een soepele werking van bedrijfsprocessen en tevredenheid bij eindgebruikers.

Het beheer van uw bestaande softwareomgeving, of het nu gaat om software beheer of software onderhoud, is een veelzijdig proces dat zowel incidenteel als planmatig werken vereist. Incidenteel onderhoud in het software beheer speelt een kritieke rol in het aanpakken van incidenten, vooral wanneer er een dreigend verlies van continuïteit is.

MSP-visualization

Advies over uw situatie?

Aan de andere kant is planmatig software onderhoud de strategische aanpak voor de lange termijn, daarin bespreken wij regelmatig uw toekomstplannen in samenspraak met de verantwoordelijke voor de IT-omgeving.

Hierdoor blijft uw softwareomgeving langer bruikbaar voor uw organisatie en bent u flexibel in uw keuzes in functionaliteiten met oog op de toekomst. Door deze combinatie van snelle interventie en strategische planning in het IT-beheer, zorgen we ervoor dat uw software betrouwbaar en effectief is, maar ook flexibel genoeg om zich aan te passen aan veranderende omstandigheden.