+31 (0) 53 30 33 600       Gratis online kennissessies

Samen met onze klanten ontwerpen, maken, beheren en onderhouden wij al bijna 50 jaar maatwerk software. De kennis die we hierbij opdoen, willen we graag proactief met onze relaties delen. Een van de manieren waarop wij dat doen, is door middel van inspiratiesessies en workshops. Op deze pagina vind je meer informatie.

HOE MAAK JE IT-BUDGET EN CAPACITEIT VRIJ VOOR VERBETERINGEN EN INNOVATIE

Veel bedrijven besteden een groot deel van de beschikbare capaciteit (tijd en budget) aan het in de lucht houden van de bestaande IT-systemen en -infrastructuur. Oude systemen en complex dagelijks beheer zijn belangrijke barrières van IT-afdelingen om te verbeteren, versnellen en innoveren. IT speelt een steeds grotere rol bij de ondersteuning van kritische bedrijfsprocessen en biedt veel mogelijkheden voor bijvoorbeeld procesoptimalisatie en productinnovatie, maar dan moet daar wel ruimte voor zijn. En die is er, ook bij jou!

De ervaring leert dat er diverse manieren zijn waarop je ervoor kunt zorgen dat je minder capaciteit nodig hebt om bestaande IT-systemen te onderhouden en performance te monitoren. Emil Cristen, CTO bij OVSoftware, gaat tijdens de inspiratiesessies in op voorbeelden uit de praktijk waarmee je bijvoorbeeld met cloudoplossingen efficiënter de gegevens kunt ontsluiten en een schaalbaar groeimodel kunt realiseren.


Ben jij erbij?
De sessie vindt online plaats en is bedoeld voor IT-managers en – verantwoordelijken.
Heb je interesse om deze sessie bij te wonen? Stuur mij een bericht zodat we contact met je op kunnen nemen om aanvullende informatie met je te bespreken.

Heb je een vraag of speciaal verzoek?

Stuur een mail of bel met Mark Happel (+31 6 50744430)


BLOCKCHAIN

Altijd al meer willen weten over blockchain? Heb je specifieke vragen of ben je benieuwd hoe blockchain in jouw organisatieketen past? Dan is deze sessie wat voor jou!
 
Doordat een blockchain het mogelijk maakt om een waarde betrouwbaar digitaal over te dragen waarbij je de waarde niet aan kunt passen, zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan een certificaat dat wordt behaald na het volgen van een cursus of de onderhoudshistorie van je auto. Het is ook mogelijk om eigendomsrechten van foto’s, kunst, boeken of octrooien vast te leggen. Een andere toepassing van blockchain is het overdragen van gegevens in een keten. Bijvoorbeeld een digitale vrachtbrief op basis van blockchain. Elke partij kan informatie toevoegen en heeft in het gehele traject zicht op wat er gebeurt. En wat dacht je van je persoonsgegevens? Ook in het kader van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) kan een blockchain een positieve bijdrage leveren.
 
Generieke uitleg en concrete toepassingen
Na een generieke uitleg over blockchain gaan de deelnemers met elkaar in gesprek over mogelijke toepassingen van blockchain in de eigen organisatie. Onder leiding van specialisten van OVSoftware zullen ideeën waar mogelijk worden vertaald naar concrete toepassingen in de praktijk.


Ben jij erbij?
De sessie vindt online plaats en is bedoeld voor IT-managers en – verantwoordelijken.

Heb je interesse om deze sessie bij te wonen? Stuur mij een bericht zodat we contact met je op kunnen nemen om aanvullende informatie met je te bespreken.

Stuur een mail of bel met Mark Happel (+31 6 50744430)


Contact

Wil je meer informatie over OVSoftware?
Neem dan contact op.

Werken bij OVSoftware

Wil je meer weten over onze bedrijfscultuur en vacatures?
Bekijk dan onze werken bij pagina

Branches

Wil je meer weten over de branches waarbinnen OVSoftware actief is?
Bekijk de branches.

Referenties & Projecten

Lees hier klantreferenties en door OVSoftware begeleide lopende en afgeronde projecten waar wij trots op zijn.

Over ons

OVSoftware is één van de eerste softwarebedrijven van Nederland.
Lees meer over ons.

Volg ons op