+31 (0) 53 30 33 600

Microsoft .NET | Azure

Microsoft .NET is een platform voor het ontwikkelen en uitvoeren van softwaretoepassingen. Het biedt ontwikkelaars ondersteuning voor op internet gebaseerde systemen, een eenduidig en mede daardoor vereenvoudigd programmeermodel, automatisch beheer van geheugen en systeembronnen, een uniform mechanisme om fouten af te handelen en geïntegreerde beveiliging. Het is gemaakt door Microsoft, maar volledig beschreven in publieke ECMA-standaarden waardoor het breder inzetbaar is dan alleen voor Microsoft-toepassingen.

Microsoft Azure is een cloud computing-platform waarmee een aantal diensten aangeboden kan worden via het internet of binnen de omgeving van het eigen bedrijf. Azure geeft de gebruiker de vrijheid om met favoriete hulpprogramma's en frameworks, toepassingen te ontwikkelen, beheren en implementeren op een omvangrijk, wereldwijd netwerk.

Toegepast in de praktijk

Onze Microsoft specialisten helpen klanten bij innovatie, groei en digitalisering van de organisatie met Microsoft producten en technologieën. Wij ontwerpen en ontwikkelen applicaties op maat door de slimme inzet van Microsoft technologie en voeren ook het beheer en onderhoud uit.

OVSoftware is al jaren Microsoft Gold Certified Partner. Dit kwaliteitsmerk geeft jou de zekerheid dat je samenwerkt met een partner die gedegen en bewezen expertise heeft. Als Certified partner hebben wij ook toegang tot de kennis van Microsoft en alle mogelijke updates. Onze Microsoft specialisten staan voor je klaar!

Bekijk hier een mooi praktijkvoorbeeld!

Overweeg je Microsoft technologie toe te passen binnen je organisatie? Neem contact met ons op!

Wil je weten welke interessante vacatures wij hebben op het gebied van .NET? Bekijk hier onze openstaande vacatures 

Contact

Wil je meer informatie over OVSoftware?
Neem dan contact op.

Werken bij OVSoftware

Wil je meer weten over onze bedrijfscultuur en vacatures?
Bekijk dan onze werken bij pagina

Branches

Wil je meer weten over de branches waarbinnen OVSoftware actief is?
Bekijk de branches.

Referenties & Projecten

Lees hier klantreferenties en door OVSoftware begeleide lopende en afgeronde projecten waar wij trots op zijn.

Over ons

OVSoftware is één van de eerste softwarebedrijven van Nederland.
Lees meer over ons.

Volg ons op