+31 (0) 53 30 33 600

Microsoft .NET | Azure

Microsoft .NET is een platform voor het ontwikkelen en uitvoeren van softwaretoepassingen. Het is een softwareprogramma dat dient als ondersteuning voor ontwikkelaars. Microsoft .NET is een eenduidig en mede daardoor een vereenvoudigd programmeermodel. Het kan ingezet worden voor het automatisch beheer van geheugen en systeembronnen. Verder heeft het ook geïntegreerde beveiliging en kan het uniform mechanisme fouten afhandelen. Ondanks dat gemaakt is door Microsoft is het breder inzetbaar dan alleen voor Microsoft-toepassingen. Dat komt omdat het volledig is beschreven in publieke ECMA-standaarden.

Microsoft Azure is een cloud computing-platform. Hiermee kan een aantal diensten worden aangeboden via het internet of binnen de bedrijfsomgeving. Azure geeft de gebruiker ervan de vrijheid om toepassingen te ontwikkelen, beheren en implementeren op het wereldwijde netwerk. En dat kan allemaal met jouw favoriete hulpprogramma’s en frameworks. 

Toegepast in de praktijk // onze Microsoft specialisten

OVSoftware is al jaren Microsoft Gold Certified PartnerDit kwaliteitskenmerk geeft onze klanten de zekerheid dat ze samenwerken met een partner die bewezen expertise heeft. Als Certified Partner hebben wij ook toegang tot de kennis van Microsoft en de daar bijbehorende updates.  

Onze Microsoft specialisten helpen jou bij innovatie, groei en digitalisering van de organisatie. Wij kunnen op maat applicaties ontwerpen en ontwikkelen dankzij de slimme Microsoft technologie. Daarnaast voeren wij ook het beheer en onderhoud uit.

Bekijk hier een mooi praktijkvoorbeeld!

Overweeg je Microsoft technologie toe te passen binnen je organisatie? Neem contact met ons op!

Wil je weten welke interessante vacatures wij hebben op het gebied van .NET? Bekijk hier onze openstaande vacatures 

Contact

Wil je meer informatie over OVSoftware?
Neem dan contact op.

Werken bij OVSoftware

Wil je meer weten over onze bedrijfscultuur en vacatures?
Bekijk dan onze werken bij pagina

Branches

Wil je meer weten over de branches waarbinnen OVSoftware actief is?
Bekijk de branches.

Referenties & Projecten

Lees hier klantreferenties en door OVSoftware begeleide lopende en afgeronde projecten waar wij trots op zijn.

Over ons

OVSoftware is één van de eerste softwarebedrijven van Nederland.
Lees meer over ons.

Volg ons op