+31 (0) 53 30 33 600

Wat is het Thinkwise Platform?

 

De drijvende kracht voor uw digitale transformatie. Het enige low-code platform gespecialiseerd in het realiseren van omvangrijke bedrijfssoftware. Minimaal tien keer sneller dan traditionele softwareontwikkeling. Vervang en voorkom legacy software met applicaties die automatisch modern blijven.

  • Moderniseer legacy software: Met Thinkwise moderniseert u uw bedrijfssoftware op een unieke en kwalitatief hoge manier. Ongeacht de technologie.
  • Gericht op omvangrijke en complexe applicaties: Thinkwise vindt dat echte digitale transformatie begint bij het moderniseren van het hart van het applicatielandschap.
  • Future proof: Met Thinkwise zijn uw applicaties onafhankelijk van technologie, en hoeft feitelijk alleen een digitale bouwtekening te worden onderhouden. Hierdoor hoeven applicaties nooit opnieuw ontwikkeld te worden.
  • Ongekende snelheid: Software die eeuwig meegaat is alleen zinvol als deze software ook makkelijk aanpasbaar is. Het Thinkwise Platform verhoogt de productiviteit met minstens een factor 10, ook na live-gang.
  • Agile samenwerken: De Software Factory biedt verder mogelijkheden om requirements en user stories vast te leggen om op een agile manier door te ontwikkelen.
  • Connectivity: Bedrijfssoftware die ontwikkeld is met het Thinkwise Platform integreert probleemloos met al uw bestaande bedrijfssoftware.

Wilt u meer weten?

Neem contact op met Lucas Harbers 
06-20367605


Waarom?

Voor OVSoftware is het realiseren van software met het Thinkwise platform een logische keuze. De samenwerking met Thinkwise is prettig en constructief, we hebben beiden de passie klanten te ontzorgen. De manier van werken en gebruik van technologie sluiten op elkaar aan en bieden daarmee de optimale dienstverlening aan relaties. Thinkwise en OVSoftware hebben beiden een kantoor in Apeldoorn, letterlijk en figuurlijk korte lijnen.

Met de expertise, ervaring en aanpak door OVSoftware in combinatie met het low-code platform Thinkwise wordt omvangrijke bedrijfssoftware snel en gedegen gerealiseerd. Dit werkt zowel voor redesign van bestaande applicaties als realisatie van nieuwe applicaties en functionaliteiten. Door de opzet van het low-code platform Thinkwise blijven deze applicaties permanent up-to-date.


Aanpak OVSoftware

OVSoftware start met het analyseren van organisatieprocessen en informatiestromen om van daaruit innovatieve software te realiseren. Door de lange termijn relaties die we met onze klanten aangaan kennen we zowel hun ICT-omgeving als ook de zakelijke kant van het verhaal. Samen met de klant worden oplossingen gerealiseerd die aansluiten op de daadwerkelijke behoeftes. Er wordt afgestemd hoe de samenwerking verloopt, welke zaken zelf worden opgepakt en waar ze door OVSoftware ontzorgd willen worden.  

Voor een low-code traject passen we onze standaard projectaanpak toe. Het realisatieteam werkt samen met de klant en maakt waar van toepassing gebruik van het  low-code expertise team Thinkwise.

Lucas Harbers: “We ervaren dat we met behulp van het low-code platform Thinkwise de business van onze relaties sneller en flexibeler kunnen ondersteunen ten opzichte van de bestaande ERP en CRM oplossingen.”

 

Over Thinkwise

Thinkwise is een Nederlands softwarebedrijf en is leverancier van een eigen low-code software ontwikkelplatform waarmee eenvoudig en snel smart enterprise software gerealiseerd wordt. Sinds de oprichting in 2002 door Robert van der Linden en Victor Klaren is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke speler op de enterprise software markt.

Zonder professionele enterprise software kunnen bedrijven tegenwoordig niet meer optimaal functioneren. Toch is deze software vaak inflexibel en verouderd. Het is vaak een groot risico om deze bedrijfssoftware te vernieuwen. Dat past niet meer in deze tijd van digitale transformatie. Met Thinkwise moderniseert u uw legacy software en realiseert u flexibele toekomstbestendige software die met uw organisatie meegroeit en verandert.

 

Contact

Wil je meer informatie over OVSoftware?
Neem dan contact op.

Werken bij OVSoftware

Wil je meer weten over onze bedrijfscultuur en vacatures?
Bekijk dan onze werken bij pagina

Branches

Wil je meer weten over de branches waarbinnen OVSoftware actief is?
Bekijk de branches.

Referenties & Projecten

Lees hier klantreferenties en door OVSoftware begeleide lopende en afgeronde projecten waar wij trots op zijn.

Over ons

OVSoftware is één van de eerste softwarebedrijven van Nederland.
Lees meer over ons.

Volg ons op