+31 (0) 53 30 33 600

Java

Java is een objectgeoriënteerde programmeertaal en staat bekend als snel, veilig en betrouwbaar. Java software is platformonafhankelijk. Dit betekent dat het op vrijwel elk apparaat te gebruiken is. Veel applicaties en websites werken alleen als Java op het systeem is geïnstalleerd en dat worden er elke dag meer. Van laptops tot gegevenscentrums, gameconsoles tot wetenschappelijke supercomputers, mobiele telefoons tot internet, Java is overal.

De grote kracht van Java software is onder andere dat het open source is. Je hoeft niet alles zelf uit te vinden en doordat er geen licenties nodig zijn, blijven de kosten beperkt. Bedrijven kiezen vaak voor Java. Zij willen maatwerk, eigen programmatuur waar ze een database aan koppelen.

Toegepast in de praktijk

OVSoftware is al meer dan 20 jaar actief op het gebied van Java software ontwikkeling. Hierdoor hebben wij een brede kennisbasis opgebouwd die we dagelijks inzetten bij onze klanten in uitdagende en innovatieve projecten waarbij we gebruikmaken van de nieuwste Java technologie.

De Java specialisten van OVSoftware zijn gecertificeerd volgens de laatste standaarden op het gebied van Java development en ervaren met de nieuwste tools en frameworks.

Benieuwd naar toepassingen van Java binnen jouw organisatie? Neem contact met ons op

Wil je weten welke interessante vacatures wij hebben op het gebied van Java? Bekijk hier onze vacatures.

Contact

Wil je meer informatie over OVSoftware?
Neem dan contact op.

Werken bij OVSoftware

Wil je meer weten over onze bedrijfscultuur en vacatures?
Bekijk dan onze werken bij pagina

Branches

Wil je meer weten over de branches waarbinnen OVSoftware actief is?
Bekijk de branches.

Referenties & Projecten

Lees hier klantreferenties en door OVSoftware begeleide lopende en afgeronde projecten waar wij trots op zijn.

Over ons

OVSoftware is één van de eerste softwarebedrijven van Nederland.
Lees meer over ons.

Volg ons op