+31 (0) 53 30 33 600

Java

Java is een objectgeoriënteerde programmeertaal en staat bekend als snel, veilig en betrouwbaar. Java software is platformonafhankelijk. Dit betekent dat het op vrijwel elk apparaat te gebruiken is. Veel applicaties en websites vragen java software als basissysteem om goed te kunnen functioneren. Laptops, gegevenscentrums en gameconsoles gebruiken onder andere de Java software. Java is overal en met de dag komen daar meer websites en applicaties bij. 

De grote kracht van Java software is onder andere dat het open source is. Je hoeft niet alles zelf uit te vinden. Daarnaast zijn er geen licenties nodig, dus de kosten blijven beperkt. Bedrijven kiezen vaak voor Java. Zij willen maatwerk en een eigen programmatuur waar ze een database aan kunnen koppelen. 

Toegepast in de praktijk // Onze Java specialisten

OVSoftware is al meer dan 20 jaar actief op het gebied van Java software ontwikkelingHierdoor hebben wij een brede basiskennis opgebouwd. Deze kennis gebruiken wij dagelijks om onze klanten te helpen bij uitdagende en innovatieve projecten. Zo kunnen zij gebruik blijven maken van de nieuwste Java technologie. 

Onze Java specialisten zijn gecertificeerd volgens de laatste standaarden. Dit houdt in dan zij kunnen werken met de nieuwste tools en frameworks op het gebied van Java development. 

Benieuwd naar toepassingen van Java binnen jouw organisatie? Neem contact met ons op

Wil je weten welke interessante vacatures wij hebben op het gebied van Java? Bekijk hier onze vacatures.

Contact

Wil je meer informatie over OVSoftware?
Neem dan contact op.

Werken bij OVSoftware

Wil je meer weten over onze bedrijfscultuur en vacatures?
Bekijk dan onze werken bij pagina

Branches

Wil je meer weten over de branches waarbinnen OVSoftware actief is?
Bekijk de branches.

Referenties & Projecten

Lees hier klantreferenties en door OVSoftware begeleide lopende en afgeronde projecten waar wij trots op zijn.

Over ons

OVSoftware is één van de eerste softwarebedrijven van Nederland.
Lees meer over ons.

Volg ons op