Detachering

Detachering

OVSoftware bestaat sinds 1972 en heeft jarenlang succesvolle ervaring met het inzetten van hoogopgeleide IT-professionals bij onze klanten in de verzekeringssector, industrie, reiswereld en de Nederlandse overheid. Dit doen wij vanuit verschillende specialismen, waaronder project management, JAVA en .NET development.

Project management

OVSoftware beschikt over ervaren en gekwalificeerde projectmanagers die elke dag klanten helpen bij het realiseren van hun projectdoelen. Van het opstarten tot het uitvoeren en afsluiten van projecten zetten onze project managers zich in voor het beste resultaat.

Met een diversiteit aan specialismen (bijvoorbeeld Scrum, PRINCE2, Lean) en persoonlijkheden hebben we altijd iemand die voor u de beste match is om uw projecten tot een goed resultaat te brengen.

Heeft u interesse in het laten uitvoeren van één van uw maatwerk software projecten? Neem dan contact op met één van onze Projectmanagers.

Java

OVSoftware is al bijna 20 jaar actief op het gebied van Java software ontwikkeling. Hierdoor hebben wij een zeer brede kennisbasis opgebouwd die we intensief verder uitwerken. Deze opgebouwde kennis zetten we graag in ten behoeve van onze klanten

.NET

OVSoftware is al jaren Microsoft Gold Certified Partner, dit betekent dat onze medewerkers hoog zijn opgeleid en de laatste stand van de ontwikkelstandaarden van Microsoft beheersen, conform het Microsoft Gold Certified Program.

OVSoftware is Microsoft Gold Certified Partner op de volgende kennisgebieden:

  • Gold Application Development
  • Gold Collaboration and Content
  • Silver Application Integration
  • Silver Midmarket Solution Provider
  • Silver Data Platform
  • Silver Mobility