+31 (0) 53 30 33 600

Expertise

Java software

Java

Java is één van de meest gebruikte, platform-onafhankelijke open-source programmeertalen van dit moment. Zoek je gecertificeerde developers, expertise op het gebied van Java ontwikkeling of wil je ontwikkeling en beheer uitbesteden? We komen graag met je in gesprek.

Lees meer
Microsoft specialisten

Microsoft .NET | Azure

Microsofttechnologie biedt veel mogelijkheden voor online kennisdeling en samenwerking en het realiseren van betrouwbare softwareoplossingen. Als Microsoft Gold Certified Partner werken we graag met je samen om Microsofttechnologie succesvol voor jou te laten werken.

Lees meer
Think wise

Low-code

Voor OVSoftware is het realiseren van software met het Thinkwise platform een logische keuze. De samenwerking met Thinkwise is prettig en constructief, we hebben beiden de passie klanten te ontzorgen. De manier van werken en gebruik van technologie sluiten op elkaar aan en bieden daarmee de optimale dienstverlening aan relaties. Thinkwise en OVSoftware hebben beiden een kantoor in Apeldoorn, letterlijk en figuurlijk korte lijnen.

Lees meer
AI en Machine Learning Generiek

AI en Machine Learning

Over Artificial Intelligence en Machine Learning wordt vooralsnog vooral veel gepraat. Wij vinden het (net als voor alle andere innovatieve technologieën) pas echt interessant als het toegepast in de praktijk toegevoegde waarde oplevert voor onze klanten. En jij?

Lees meer
Logo SAFe

Agile / Scrum / Safe

Het Scaled Agile Framework (SAFe®) is een set organisatie- en workflowpatronen die bedoeld is om bedrijven te helpen bij het opschalen van Lean en Agile werkwijzen. Onze gecertificeerde specialisten vertellen je graag wanneer dit framework voor jou van toegevoegde waarde kan zijn.

Lees meer
Kettingen 2

Blockchain

Met een Blockchain kun je digitaal een waarde betrouwbaar overdragen, zonder algemeen erkende vertrouwenspersoon als registratie-instelling. Bijvoorbeeld bij vastlegging van de onderhoudshistorie van auto’s, octrooien en persoonsgegevens. Maar wanneer is Blockchain relevant voor jou?

Lees meer
Logo Docker

Docker

Docker, een computerprogramma dat bestandssysteem van de computer virtualiseert, biedt niet alleen technische voordelen. Je kunt er ook kostenbesparingen mee realiseren en het biedt meer inzicht in (en dus controle over) ontwikkel-, beheers- en serviceprocessen.

Lees meer

Geografische Domein

Wij zijn al meer dan tien jaar actief in het Geografische Domein en hebben veel kennis van het ontwikkelen en onderhouden van software voor het visualiseren, beheren en/of analyseren van informatie gekoppeld aan een geografische plaats. Benieuwd naar concrete toepassingen?

Lees meer
IoT 4.0

IoT en industrie 4.0

Internet of Things (IoT) en Industrie 4.0. zijn in veel branches niet meer weg te denken. Met de verbinding van de fysieke en de virtuele wereld worden meer en meer objecten ‘smart’ en kun je industriële processen op afstand besturen. Maar waarom zou je dat willen?

Lees meer
checklist

Softwarekwaliteit

Een hoge kwaliteit van maatwerksoftware is belangrijk, maar niet vanzelfsprekend. De kwaliteit van de ontwikkelde software bepaalt de kosten voor onderhoud en aanpassingen en in welke mate je risico loopt op uitval en storingen. Wij garanderen hoge kwaliteit op diverse manieren.

Lees meer
Argumented reality

Virtual- en Augmented Reality

VR/AR-technologie kan worden ingezet voor training van personeel, productontwikkeling, medische toepassingen etc. Samen met onze klanten realiseren wij VR/AR oplossingen, integreren deze met bestaande software en helpen met de analyse van de verzamelde gegevens.

Lees meer

Contact

Wil je meer informatie over OVSoftware?
Neem dan contact op.

Werken bij OVSoftware

Wil je meer weten over onze bedrijfscultuur en vacatures?
Bekijk dan onze werken bij pagina

Branches

Wil je meer weten over de branches waarbinnen OVSoftware actief is?
Bekijk de branches.

Referenties & Projecten

Lees hier klantreferenties en door OVSoftware begeleide lopende en afgeronde projecten waar wij trots op zijn.

Over ons

OVSoftware is één van de eerste softwarebedrijven van Nederland.
Lees meer over ons.

Volg ons op