Expertise

Detachering

Wilt u ervaren IT-professionals inhuren?

Lees meer
Java software

Java

Java is één van de meest gebruikte, platform-onafhankelijke open-source programmeertalen van dit moment. Zoek je gecertificeerde developers, expertise op het gebied van Java ontwikkeling of wil je ontwikkeling en beheer uitbesteden? We komen graag met je in gesprek.

Lees meer
Microsoft specialisten

Microsoft .NET | Azure

Microsofttechnologie biedt veel mogelijkheden voor online kennisdeling en samenwerking en het realiseren van betrouwbare softwareoplossingen. Als Microsoft Gold Certified Partner werken we graag met je samen om Microsofttechnologie succesvol voor jou te laten werken.

Lees meer
Meesterschap in lowcode

Low-Code

Low-code is een vorm van softwareontwikkeling waarbij je anders dan bij traditionele computercode gebruikmaakt van een grafische gebruikersomgeving om applicaties op een visuele manier te ontwerpen en/of aan te passen. Deze omgeving zit in een low-code platform waarbij de gebruikte technologie wordt bijgehouden door de leverancier van het betreffende platform. Low-code heeft daarmee een aantal specifieke voordelen.

Lees meer
AI en Machine Learning Generiek

AI en Machine Learning

Over Artificial Intelligence en Machine Learning wordt vooralsnog vooral veel gepraat. Wij vinden het (net als voor alle andere innovatieve technologieën) pas echt interessant als het toegepast in de praktijk toegevoegde waarde oplevert voor onze klanten. En jij?

Lees meer
Kettingen 2

Blockchain

Met een Blockchain kun je digitaal een waarde betrouwbaar overdragen, zonder algemeen erkende vertrouwenspersoon als registratie-instelling. Bijvoorbeeld bij vastlegging van de onderhoudshistorie van auto’s, octrooien en persoonsgegevens. Maar wanneer is Blockchain relevant voor jou?

Lees meer
Argumented reality

Virtual- en Augmented Reality

VR/AR-technologie kan worden ingezet voor training van personeel, productontwikkeling, medische toepassingen etc. Samen met onze klanten realiseren wij VR/AR oplossingen, integreren deze met bestaande software en helpen met de analyse van de verzamelde gegevens.

Lees meer