+31 (0) 53 30 33 600

Docdynamic en ATLAS Online

Wie zijn wij
Docdynamic is onderdeel van de OVSoftware Groep en biedt advies op gebied van document management oplossingen. Tevens implementeren en beheren we pakketten d.3ecm en ATLAS Online.

Met onze ruim 14 jaar ervaring als DMS specialist hebben wij deze kennis ingezet om een nieuw en volledig Cloud gebaseerd DMS genaamd ATLAS Online te ontwikkelen.

Wat is ATLAS Online
Met ATLAS Online bieden we een platform onafhankelijke en schaalbare oplossing waarmee eenvoudig te integreren is met externe applicaties. Dit levert gebruikersgemak op voor de essentiele document management toepassing.


De reden waarom wij hebben besloten om een nieuw volledig Cloud gebaseerd DMS te ontwikkelen is omdat wij merkten dat de DMS markt wordt gedomineerd door enkele grote DMS pakketten welke niet geschikt zijn als multi-tenant oplossing en daardoor vrij kostbaar zijn.

Als onderdeel van de OVSoftware groep (Microsoft Gold partner) hebben wij de expertise om goede cloud gebaseerde applicaties te ontwikkelen en met deze eigen ontwikkeling kunnen wij beter en sneller anticiperen op wensen vanuit de markt.
Voor de ontwikkeling van ATLAS Online is gekozen voor een architectuur die het product platform onafhankelijk geschikt maakt om snel te schalen en eenvoudig te integreren met externe applicaties.

Met ATLAS Online bieden wij een intuïtief DMS.
Zo is de basis van ATLAS gebaseerd op documenten met kenmerken zodat u niet meer hoeft na te denken over waar u iets onder dient op te slaan.

U krijgt als organisatie zelf de regie over de classificering van uw documentsoorten. Daarbij heeft u op organisatieniveau en gebruikersniveau alle vrijheid om zelf uw dossierstructuren eenvoudig samen te stellen op basis van eigenschappen die u aan documenten toewijst. Een DMS dient tenslotte ter ondersteuning van uw werkprocessen en niet andersom.
ATLAS online biedt naadloze integraties met applicaties zoals MS Outlook, Office365, Xential en DocSyS.

We bieden een publieke API aan waarmee informatie en functionaliteit kan worden uitgewisseld met uw eigen branche specifieke applicaties.

Kenmerken ATLAS Online:

  • Overal en altijd toegang tot uw documenten
  • Dossiermatig werken
  • Uw data wordt veilig voor u opgeslagen
  • Hoge performance
  • Eenvoudig te koppelen met uw huidige pakketten
  • Maandelijks opzegbaar

Voor meer informatie mail, of bel Lucas Harbers (Docdynamic) op telefoonnummer: 06-20367605

Contact

Wil je meer informatie over OVSoftware?
Neem dan contact op.

Werken bij OVSoftware

Wil je meer weten over onze bedrijfscultuur en vacatures?
Bekijk dan onze werken bij pagina

Branches

Wil je meer weten over de branches waarbinnen OVSoftware actief is?
Bekijk de branches.

Referenties & Projecten

Lees hier klantreferenties en door OVSoftware begeleide lopende en afgeronde projecten waar wij trots op zijn.

Over ons

OVSoftware is één van de eerste softwarebedrijven van Nederland.
Lees meer over ons.

Volg ons op