Software ontwikkeling

Ons team garandeert betrouwbare, ervaren software developers die klanten kunnen vertrouwen. Samenwerken is hierbij de sleutel – voor taken zoals misschien niet altijd even zichtbaar maar wel cruciaal.

Afspraak maken  

Haal de flexibiliteit terug in uw organisatie

Als een van de eerste Nederlandse softwarebedrijven worden wij al bijna 50 jaar gedreven door technologie. We weten echter dat je technische mogelijkheden alleen succesvol kunt toepassen als je beschikt over mensen met de juiste kennis en kunde. Doordat techniek in ons familiebedrijf altijd een grote rol heeft gespeeld, lukt het ons om de beste software engineers te vinden en te binden. Betrouwbare, ervaren specialisten op hun vakgebied die doen wat ze moeten doen. Klanten weten dat. Daarom zetten zij onze medewerkers graag in op plaatsen die misschien niet altijd even zichtbaar zijn, maar wel heel cruciaal. Deze vorm van samenwerken is een optie.

Tijdelijk ICT-personeel aantrekken doe je bijvoorbeeld als er behoefte is aan specifieke ICT-kennis of -ervaring die je zelf niet hebt óf op het moment dat dit nodig is niet vrij kunt maken. Meer ‘handjes’ die nodig zijn om een klus binnen de daarvoor gestelde tijd te klaren, is een andere veel voorkomende reden om extra capaciteit aan te trekken. Standaard werkzaamheden aan bestaande applicaties en infrastructuur uitbesteden zorgt ervoor dat je eigen mensen tijd hebben om te werken aan vernieuwen, innoveren, versnellen en verbeteren. Specialisten kun je laten onderzoeken hoe je  de bestaande ICT-infrastructuur en processen op korte en langere termijn kunt optimaliseren. Maar ook het verhogen van kennis en ervaring van eigen medewerkers kun je realiseren door tijdelijk een meer ervaren iemand op relevante ICT-terreinen met hen mee te laten lopen.

Waar wij het verschil maken

De reden waarom tijdelijk personeel wordt ingezet kan verschillend zijn, maar de doelstelling is altijd hetzelfde: je huurt kennis en expertise in om een verschil te maken. Die mensen vindt je bij OVSoftware.

Het maken van goede software is een vak apart en datzelfde geldt voor het bepalen van de kwaliteit van ontwikkelde code. Daarom gebruiken wij bij de ontwikkeling van onze maatwerk software de tien kwaliteitsrichtlijnen van de Software Improvement Group (SIG) die in lijn zijn met de ISO 25010-standaard. Bij software die conform deze kwaliteitsrichtlijnen is opgebouwd en gedocumenteerd, kunnen aanpassingen achteraf eenvoudiger worden doorgevoerd en kost het reguliere onderhoud van de software beduidend minder dan van software waarvan de kwaliteit te wensen over laat. Kwalitatief hoogwaardige software beperkt daarnaast het risico op uitval en storingen wat de continuïteit van bedrijfsprocessen waarborgt. Zie voor meer informatie onze over softwarekwaliteit

In de praktijk bij onze klanten