Flexibele projecten

Als een van de eerste Nederlandse softwarebedrijven worden wij al bijna 50 jaar gedreven door technologie. We weten echter dat je technische mogelijkheden alleen succesvol kunt toepassen als je beschikt over mensen met de juiste kennis en kunde. Doordat techniek in ons familiebedrijf altijd een grote rol heeft gespeeld, lukt het ons om de beste software engineers te vinden en te binden. Betrouwbare, ervaren specialisten op hun vakgebied die doen wat ze moeten doen. Klanten weten dat. Daarom zetten zij onze medewerkers graag in op plaatsen die misschien niet altijd even zichtbaar zijn, maar wel heel cruciaal. Deze vorm van samenwerken is een optie.

Kies het juiste moment

Tijdelijk ICT-personeel aantrekken doe je bijvoorbeeld als er behoefte is aan specifieke ICT-kennis of -ervaring die je zelf niet hebt óf op het moment dat dit nodig is niet vrij kunt maken. Meer ‘handjes’ die nodig zijn om een klus binnen de daarvoor gestelde tijd te klaren, is een andere veel voorkomende reden om extra capaciteit aan te trekken. Standaard werkzaamheden aan bestaande applicaties en infrastructuur uitbesteden zorgt ervoor dat je eigen mensen tijd hebben om te werken aan vernieuwen, innoveren, versnellen en verbeteren. Specialisten kun je laten onderzoeken hoe je  de bestaande ICT-infrastructuur en processen op korte en langere termijn kunt optimaliseren. Maar ook het verhogen van kennis en ervaring van eigen medewerkers kun je realiseren door tijdelijk een meer ervaren iemand op relevante ICT-terreinen met hen mee te laten lopen.

Waar wij het vershil maken
De reden waarom tijdelijk personeel wordt ingezet kan verschillend zijn, maar de doelstelling is altijd hetzelfde: je huurt kennis en expertise in om een verschil te maken. Die mensen vindt je bij OVSoftware.

blank

Ben jij op zoek naar tijdelijk ICT-personeel? We helpen je graag met het vinden van de juiste match!

  • Wij houden ons bezig met alle aspecten van software development en ondersteunen klanten bij de meest uiteenlopende ICT-projecten. Onze medewerkers beschikken daarom naast brede, gecertificeerde kennis van relevante technologieën en ontwikkelmethodieken over uitgebreide ervaring in specifieke branches.
  • We beschikken over de beste software engineers, zowel op papier als in de praktijk. Naast succesvolle projecten bij onze klanten zijn onze IT-specialisten regelmatig winnaars van hackathons en andere development competities zoals Masters of Java
  • Waar veel organisaties regelmatig geen enkele CV voor een opdracht kunnen aanleveren, hoeven wij vrijwel nooit ‘nee’ te verkopen. Daarnaast scoren wij bij mantelovereenkomsten bovengemiddeld hoog met ons inzetpercentage. We houden ons aan de eisen en wensen die opdrachtgevers aan CV’s stellen, zodat zo min mogelijk tijd verloren gaat in het kwalificatieproces.

Klanten voor wie wij detacheren zijn o.a.:

blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank