Managed Software Platform

Ontworpen om uw bedrijf te helpen bij het stroomlijnen van IT-processen en het optimaliseren van bedrijfsprestaties, met een focus op proactieve monitoring, schaalbaarheid en bedrijfscontinuïteit.

Afspraak maken  

We begrijpen dat elke onderneming uniek is en andere behoeften heeft. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die aansluiten op uw specifieke situatie en doelstellingen. Door nauw met u samen te werken, zorgen wij ervoor dat uw applicaties optimaal presteren en u helpen uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren. De digitale wereld is continu in beweging, en het is onze taak om ervoor te zorgen dat uw applicaties meebewegen met de nieuwste trends en ontwikkelingen. Onze experts volgen de markt op de voet en passen de nieuwste technieken en best practices toe om ervoor te zorgen dat uw applicaties toekomstbestendig blijven. Zo kunt u met een gerust hart uw klanten een uitstekende gebruikerservaring bieden.

Een van de belangrijkste redenen om voor ons te kiezen is onze jarenlange ervaring in het onderhouden en beheren van applicaties. Wij zijn er trots op dat we ons hebben bewezen als betrouwbare partner voor vele tevreden klanten. Ons team van deskundige professionals is uitgerust met de nieuwste kennis en technologieën om uw applicaties soepel te laten draaien en up-to-date te houden.

Dit mag u minimaal van ons verwachten

 • Business continuïteit

  Wij zorgen voor een ononderbroken bedrijfsvoering, zelfs bij onvoorziene omstandigheden dankzij onze robuuste back-up- en herstelstrategieën.


 • Proactieve monitoring

  Onze experts bewaken uw applicaties 24/7, zodat eventuele problemen direct worden opgemerkt en opgelost.


 • Schaalbaarheid

  Wij zorgen voor een naadloze schaalbaarheid, zodat uw applicaties kunnen groeien zonder in te boeten aan prestaties.


 • Preventief onderhoud

  Voorkom onverwachte downtime en problemen met ons preventief onderhoud, gericht op het identificeren en verhelpen van kwetsbaarheden.


Johma salades

Remco Rijsenbrij, Directeur Operations bij Johma, vertelt over de uitdagingen die de afdelingen die onder zijn verantwoordelijkheid vallen, elke dag het hoofd bieden.