+31 (0) 53 30 33 600

Beheer en onderhoud 

Met veel van onze klanten werken wij al jaren samen. Zij vinden het prettig om zaken met ons te doen vanwege onze Nederlandse roots en nuchtere ‘niet-praten-maar-poetsen-mentaliteit’. Ze kunnen terugvallen op vestigingen bij hen in de buurt en weten dat wij volledig op de hoogte zijn van de meest recente Nederlandse wet-, regelgeving en veiligheidsvoorschriften. Dat we daarnaast zowel qua techniek als qua branche dezelfde taal spreken, maakt samenwerken eenvoudig, efficiënt en vertrouwd. Stuk voor stuk aspecten die een belangrijke rol spelen wanneer je het beheer en onderhoud van je ICT-middelen uitbesteedt. 

Afwegingen voor uitbestedingen van beheer en onderhoud 

ICT is een belangrijke succesfactor voor elk bedrijf of organisatie, maar het behoort in de meeste gevallen niet tot de kerntaken. Doordat ICT-vraagstukken complexer worden, kiezen steeds meer organisaties ervoor om het beheer van hun IT-omgeving geheel of gedeeltelijk uit te besteden. De technologische ontwikkelingen gaan snel, cyberbedreigingen zijn aan de orde van de dag en wet- en regelgeving worden continue aangepast. ICT-vraagstukken zijn heel divers en vragen om brede kennis en kunde. Het is bijna onmogelijk voor interne ICT-afdelingen om zich op een goede manier met al deze zaken bezig te houden. Daarnaast kunnen beperkte resources (bv. 1 man die beheer en onderhoud doet) de continuïteit van applicaties in gevaar brengen. Dit kan significante impact hebben bij bedrijf kritische applicaties.  

Bij uitbesteding van beheer en onderhoud van softwareapplicaties en IT-infrastructuur heb je een aantal voordelen. Benodigde capaciteit en kennis is op afroep beschikbaar. Je hoeft je geen zorgen te maken over beveiliging en up-to-date zijn van je applicaties en infrastructuur. De eigen IT-afdeling kan zich richten op het optimaliseren en automatiseren van interne processen en het ondersteunen van de medewerkers bij het goed inzetten van IT-middelen. 

 

Hoe kunnen we jou helpen bij ICT-beheer en -onderhoud? We kijken graag samen naar de mogelijkheden!

Neem contact met ons op.

OVSoftware – beheer en onderhoud in vertrouwde handen 

Beheer en onderhoud heeft tot doel het actief waarborgen van de beschikbaarheid en juiste werking van de software. Daarnaast dient op verzoek aanpassingen gerealiseerd worden als gevolg van (externe) wijzigingen en/of gewenste nieuwe functionaliteiten. 

Wij beheren en onderhouden niet alleen software-oplossingen en IT-infrastructuren die we zelf hebben ontwikkeld, maar ook van derden. We maken daarbij gebruik van intelligente monitoring om te kunnen ingrijpen voordat er zich daadwerkelijk problemen voordoen. 

Klanten voor wie wij beheer en onderhoud uitvoeren 

Wij voeren voor diverse klanten preventief-, correctief, perfectief-, adaptief- en additief-onderhoud uit.
 

 


Het beheer en onderhoud wordt uitgevoerd door een ervaren team vanuit onze vestigingen in Nederland. 
Onze standaard aanpak richt zich op de kwaliteit van de software naast de borging van de kennis van de software in het beheer team. De klant krijgt toegang tot een service desk die zowel telefonisch benaderd kan worden als via het loggen van een support ticket in ons ticketing systeem. Met u worden duidelijke SLA afspraken gemaakt welke geborgd worden in duidelijk werkafspraken. U krijgt een service manager  die met u de service rapportage bespreekt en waarmee u de gewenste werkzaamheden afstemt. Op deze manier bent u altijd in controle en weet u wat er met uw software gebeurt,  de continuïteit en zekerheid zijn geborgd 

Contact

Wil je meer informatie over OVSoftware?
Neem dan contact op.

Werken bij OVSoftware

Wil je meer weten over onze bedrijfscultuur en vacatures?
Bekijk dan onze werken bij pagina

Branches

Wil je meer weten over de branches waarbinnen OVSoftware actief is?
Bekijk de branches.

Referenties & Projecten

Lees hier klantreferenties en door OVSoftware begeleide lopende en afgeronde projecten waar wij trots op zijn.

Over ons

OVSoftware is één van de eerste softwarebedrijven van Nederland.
Lees meer over ons.

Volg ons op