Diensten

blank

Beheer & Onderhoud

Als je het beheer en onderhoud van je softwareoplossingen en ICT-infrastructuur aan ons uitbesteedt, weet je zeker dat deze altijd up-to-date zijn en voldoen aan de laatste wet- &, regelgeving. Ook verhoog je het rendement van je IT-investeringen omdat de eigen IT-afdeling haar tijd kan besteden aan goede ondersteuning van gebruikers en het sneller, efficiënter en innovatiever maken van je IT-oplossingen. Dat wij jouw taal spreken, maakt samenwerken nog makkelijker.

Klanten voor wie wij software beheren en onderhouden zijn o.a.:

Ardanta, Ministerie VWS, SZW, Rijkswaterstaat en TUI

blank

Detachering

Al bijna 50 jaar zijn wij een betrouwbare partner van overheid en bedrijfsleven voor de detachering van hoogopgeleide IT-specialisten. Zij ondersteunen onze klanten bij alle aspecten van ICT-projecten en beschikken naast gecertificeerde kennis van relevante technologieën en ontwikkelmethodieken over uitgebreide ervaring in specifieke branches. Juist die combinatie maakt hen direct inzetbaar en zorgt ervoor dat zij nog meer waarde toevoegen bij ICT-projecten.

Klanten voor wie wij detacheren zijn o.a.:

Belastingdienst, Kadaster, Ministerie van justitie en veiligheid, Nedap en TUI

blank

Software oplossingen

Voor veel processen en automatiseringsvraagstukken zijn standaard softwareapplicaties beschikbaar waar een gemiddeld bedrijf of organisatie prima mee uit de voeten kan. Specifieke vraagstukken vragen echter om een specifieke aanpak en dito oplossingen. Bij OVSoftware beschikken we naast gecertificeerde kennis van relevante technologieën en ontwikkelmethodieken over uitgebreide ervaring in diverse branches. 

Klanten voor wie wij maatwerk ontwikkelen zijn o.a.:

Johma, Ministerie VWS, Rijkswaterstaat, RIVG en Twenthe Uitvaartverzekeringen en Fumico.