+31 (0) 53 30 33 600       

Branches

Energie en Nutsbedrijven

Energie en Nutsbedrijven Nutsbedrijven spelen een cruciale rol in onze maatschappij. Water, elektriciteit, gas en afvalverwerking zijn een essentieel de leefbaarheid en economie. Deze cruciale systemen die deze dienstverlening mogelijk maken zijn in ontwikkeling. De aanpassingen vinden vooral plaats in de IT-infrastructuur, het verwerken van grote hoeveelheden gegevens en de innovaties om de veranderingen mogelijk […]

Lees meer
Financiële dienstverlening

Financiële dienstverlening

Hoe hou ik genoeg budget en capaciteit over om te innoveren, verbeteren en versnellen naast de kosten voor het in de lucht houden van de bestaande IT ? Voldoe ik nog steeds aan alle wet- en regelgeving? Wij geven je graag de antwoorden op deze vragen.

Lees meer
blank

Food

Food Optimaal productiedraaien is als een hordeloop Met als verschil dat je op de atletiekbaan precies weet wanneer je de hordes kunt verwachten, maar (een deel van) de uitdagingen in de fabriek spontaan om de hoek komen kijken. Tegelijkertijd wordt er wel verwacht dat wat je levert blijft voldoen aan de verwachtingen van de markt […]

Lees meer
Maakindustrie

Maakindustrie

Leverbetrouwbaarheid verhogen, productie stroomlijnen, verspilling voorkomen. In dat deel van de industrie dat materialen tot nieuwe producten verwerkt, kunnen goede softwareapplicaties het verschil maken. De vraag is: ga je daarbij voor eenheidsworst of maatwerk?

Lees meer
Transport

Mobiliteit en Transport

Wij beschikken over meer dan twintig jaar ervaring in het ontwikkelen van oplossingen voor het transport- en mobiliteitsdomein en denken graag met onze klanten mee.

Lees meer
blank

Overheid

Betrouwbaar, veel kennis van ICT-technologieën en -toepassingen, bekendheid met het reilen en zeilen binnen de overheidsmarkt. Een paar redenen waarom de overheid een van de oudste Nederlandse softwarebedrijven kiest als leverancier van gecertificeerd ICT-personeel.

Lees meer

Contact

Wil je meer informatie over OVSoftware?
Neem dan contact op.

Werken bij OVSoftware

Wil je meer weten over onze bedrijfscultuur en vacatures?
Bekijk dan onze werken bij pagina

Branches

Wil je meer weten over de branches waarbinnen OVSoftware actief is?
Bekijk de branches.

Referenties & Projecten

Lees hier klantreferenties en door OVSoftware begeleide lopende en afgeronde projecten waar wij trots op zijn.

Over ons

OVSoftware is één van de eerste softwarebedrijven van Nederland.
Lees meer over ons.

Volg ons op

Chat openen