+31 (0) 53 30 33 600
Anky Sluik OVSoftware

Werken bij OVSoftware

Even voorstellen
Mijn naam is Anky Sluik en sinds september ben ik in dienst bij OVSoftware. Via een vacature op Indeed ben ik hier terechtgekomen als ‘Marketing & Communicatie medewerker’. Toen ik de vacature zag op Indeed, heb ik meteen gesolliciteerd en een maand later kon ik beginnen! Ik werk anderhalve dag in de week bij OVSoftware en daarnaast ben ik nog druk met de studie. Naast deze bijbaan studeer ik Creative business/Media, informatie en communicatie aan het Saxion in Enschede.

Werkzaamheden
Als marketing en communicatie medewerker ben ik verantwoordelijk voor:
– Creëren van content (artikelen, foto’s en video’s)
– Beheren van Social media kanalen (Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram)
– Bijhouden en updaten van de website
– Ondersteunen van evenementen en (online) campagnes
– Analyseren van Social Media en website met ‘Google Analytics’

Daarnaast is er veel ruimte voor eigen ideeën en inbreng. De uitdaging bij OVSoftware is het binnenhalen van (ervaren) softwareontwikkelaars, waar vele bedrijven naar op zoek zijn.

OVSoftware
OVSoftware is een familiebedrijf, wat goed te merken is in de omgang tussen medewerkers. Er is sprake van een platte bedrijfsorganisatie, waardoor iedereen gemakkelijk en snel bereikbaar is!
Bij OVSoftware heb ik de kans om me verder te ontwikkelen, in lijn met mijn studie. Vanaf het moment dat je start is er veel ruimte voor eigen inbreng en krijg je veel verantwoordelijkheid. Daarnaast is het een goede toevoeging op m’n CV!

Contact

Wil je meer informatie over OVSoftware?
Neem dan contact op.

Werken bij OVSoftware

Wil je meer weten over onze bedrijfscultuur en vacatures?
Bekijk dan onze werken bij pagina

Branches

Wil je meer weten over de branches waarbinnen OVSoftware actief is?
Bekijk de branches.

Referenties & Projecten

Lees hier klantreferenties en door OVSoftware begeleide lopende en afgeronde projecten waar wij trots op zijn.

Over ons

OVSoftware is één van de eerste softwarebedrijven van Nederland.
Lees meer over ons.

Volg ons op