+31 (0) 53 30 33 600
Stage lopen bij OVSoftware

Stage lopen bij OVSoftware

Even voorstellen
Mijn naam is Lars Hendriks en afgelopen september ben ik begonnen met stage lopen bij OVSoftware. Via een studiegenoot ben ik bij OVSoftware terechtgekomen. Na een positief gesprek heb ik voor OVSoftware gekozen, omdat hier veel kansen liggen om kennis op te doen en er wordt met de nieuwste technieken gewerkt. Ik volg de opleiding Software Engineering aan het Saxion in Enschede en zit momenteel in m’n derde jaar. Binnen deze studie leer je alles over software ontwerpen en ontwikkelen door te werken met: databases, programmeren, webapplicaties en mobiele applicaties. Deze methodes wil ik graag toepassen in de praktijk.

OVSoftware
OVSoftware is steeds actiever op het gebied van online marketing. Het doel hiervan is dat OVSoftware zich wil profileren als aantrekkelijk werkgever voor IT specialisten op het gebied van softwareontwikkeling. Hiernaast wil OVSoftware potentiële opdrachtgevers laten zien welke mogelijkheden er zijn en welke waarde er toegevoegd kan worden. Voor online marketing geldt ‘meten is weten’ waarbij het belangrijk is om resultaten duidelijk  inzichtelijk te krijgen. Hiervoor gebruikt men momenteel bijvoorbeeld Google Analytics en reports van LinkedIn.

Opdracht
Om efficiënt iets te kunnen doen met deze resultaten heb ik samen met OVSoftware een tool bedacht om deze gebruikersgegevens inzichtelijk te maken, omdat dit eerder allemaal handmatig gebeurde. Met deze tool wordt er automatisch een koppeling gemaakt tussen de herhalingsgebruikers en het aantal views van de volgende platformen: Facebook, Twitter, LinkedIn en Google Analytics. De achterkant van deze tool is zo goed als klaar, waar de technieken ‘Mongodb’ en ‘Nodejs’ zijn gebruikt. Nu is het tijd om de data te combineren met grafieken en tabellen.

Ben jij enthousiast geworden van het verhaal van Lars? Bekijk eens onze vacatures eens of neem vrijblijvend contact op!

Contact

Wil je meer informatie over OVSoftware?
Neem dan contact op.

Werken bij OVSoftware

Wil je meer weten over onze bedrijfscultuur en vacatures?
Bekijk dan onze werken bij pagina

Branches

Wil je meer weten over de branches waarbinnen OVSoftware actief is?
Bekijk de branches.

Referenties & Projecten

Lees hier klantreferenties en door OVSoftware begeleide lopende en afgeronde projecten waar wij trots op zijn.

Over ons

OVSoftware is één van de eerste softwarebedrijven van Nederland.
Lees meer over ons.

Volg ons op