blank

Peter werkt bij OVSoftware

Peter vertelt over zijn werk bij OVSoftware:

“In het OVSoftware jubileummagazine, dat uitkwam in 2012 toen we ons 40-jarig jubileum vierden, heb ik verteld over mijn werk bij OVSoftware en wat ik mijn vrije tijd graag deed. Inmiddels is er alweer veel veranderd bij OVSoftware. Er zijn nieuwe vestigingen bijgekomen en bestaande vestigingen zijn aan het groeien. Veel nieuwe collega’s zijn erbij gekomen in de afgelopen 4 jaar. Zij hebben gekozen voor een leuke, uitdagende baan bij de OVSoftware Groep. Wat ik merk is dat nieuwe collega’s het vooral fijn vinden dat er voor elk wat wils is, met veel afwisselende werkzaamheden. Daarnaast merk ik dat veel collega’s het prettig vinden om te werken bij een gedegen en solide familiebedrijf, dit geeft vertrouwen en zekerheid.”

Tijdens ons jubileum is er een interview afgenomen en sinds die tijd is er natuurlijk alweer het een en ander veranderd. Hieronder lees je mijn update met aantekeningen bij het artikel uit het jubileummagazine, een update van het artikel van 4 jaar geleden:Peter2

Peter_Jeep