+31 (0) 53 30 33 600       
Murat bij OVSoftware

Nieuwe collega aan het woord: Murat

Ik ben Murat en ben net afgestudeerd als software ontwikkelaar aan de Haagse Hogeschool in Zoetermeer. Het afstuderen heb ik met alle tevredenheid bij OVSoftware mogen doen. Het traject heb ik dan ook succesvol afgerond.

In het kort de opdracht waar ik aan heb gewerkt:

“Diverse klanten van OVSoftware hebben stand-alone apparaten buiten op het veld staan. Deze apparaten kunnen onder bepaalde weersomstandigheden in storing vallen. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld een pinautomaat die wordt geraakt door zware windstoten. Het is van belang dat dergelijke systemen altijd blijven werken. Het probleem is dat voortijdig niet kan worden achterhaald of apparaten in storing kunnen vallen. Hierdoor kunnen geen preventieve maatregelen worden genomen. De doel is daarom om een systeem te ontwikkelen waarmee gebruikers vroegtijdig kunnen anticiperen op dergelijke situaties.”

 De werkzaamheden

Na mijn afstudeeropdracht succesvol te hebben afgerond heeft OVSoftware mij een baan aangeboden. Ze bieden goede voorwaarden voor een net afgestudeerde IT’er, en dit is een van de redenen dat ik ben blijven hangen. Daarnaast heb ik ervaren dat werken bij OVSoftware leuk en zeer leerzaam is. Deze redenen hebben eraan meegeholpen dat ik het bod heb geaccepteerd en dat ik dus vanaf september werkzaam ben bij OVSoftware.

Op dit moment staan een aantal projecten open waar ik eventueel aan zou kunnen deelnemen. Op korte termijn zal er een beslissing worden gemaakt aan welke projecten ik deel zou kunnen nemen. In de tussentijd bereid ik mij voor door in te werken in het framework ‘Angular’ en andere tools en technieken zoals ‘Jira’, en ga ik mij certificeren in Java of Dotnet. Ook ben ik een klein onderzoek aan het doen naar de PaaS Cloud implementatie genaamd: Cloud Foundry. Daarbij is het van belang om te achterhalen of en hoe Java/Angular projecten gedeployed kunnen worden naar de Cloud.

 Waarom OVSoftware?

De reden waarom ik gekozen heb voor OVSoftware heeft vooral te maken met de wijze waarop OVSoftware zichzelf presenteert aan de buitenwereld. Het kwam over als een serieus IT bedrijf die zich sterk maakt voor hun eigen personeel. In de praktijk heb ik dit dan ook zeer positief ervaren. Zo kreeg ik een begeleider toegewezen die mij helpt met interne en externe zaken. Daarnaast is er een maandmeeting waarin je veel informatie krijgt. In deze meeting worden actuele ontwikkelingen van het bedrijf behandeld om dus op de hoogte te blijven van wat er allemaal gebeurt bij OVSoftware. Als de meeting is afgelopen is er tijd voor een borrel en om alle werknemers te leren kennen en een beetje te socializen.

IT-professionals bij OVSoftware worden gezien als de sleutel tot succes en daarom investeert OVSoftware zeer veel in haar werknemers.

Ben jij na het verhaal ook enthousiast geworden? Neem dan een kijkje op onze vacature pagina en misschien word jij wel de nieuwe collega van Murat!

 

 

Contact

Wil je meer informatie over OVSoftware?
Neem dan contact op.

Werken bij OVSoftware

Wil je meer weten over onze bedrijfscultuur en vacatures?
Bekijk dan onze werken bij pagina

Branches

Wil je meer weten over de branches waarbinnen OVSoftware actief is?
Bekijk de branches.

Referenties & Projecten

Lees hier klantreferenties en door OVSoftware begeleide lopende en afgeronde projecten waar wij trots op zijn.

Over ons

OVSoftware is één van de eerste softwarebedrijven van Nederland.
Lees meer over ons.

Volg ons op

Chat openen