+31 (0) 53 30 33 600       

Maylou Laconi

Maylou Laconi (36) is werkzaam als Recruitment en Marketingmanager bij OVSoftware. Daarnaast is zij partner van haar man Paolo en moeder van twee kinderen: Gioia en Gianluca. Haar vrijetijd brengt ze graag door met haar familie en vrienden. “Ik wandel graag met mijn gezin en hond Riva in het bos of langs de IJssel (wel de goede kant van de IJssel 😉). Daarnaast houd ik van gezellig borrelen en uiteten met vriendinnen. Een bordspelletje op zijn tijd vind ik ook erg leuk, ik speel dan met vrienden graag een potje 30seconds, maar ook Kolonisten van Catan of Risk vind ik erg leuk.”

“Deze kans kan ik toch niet laten lopen?”

Voordat Maylou werkzaam was bij OVSoftware heeft ze een aantal jaar gewerkt bij een ingenieursbureau in de werktuigbouwkunde. Daar werkte ze als corporate recruiter. Via een post op LinkedIn kwam deze functie voorbij. “Mijn voorganger, toevallig een oud collega van mij, had een vacature gepost voor een rol in combinatie recruitment én marketing”. Vooral het marketing toevoegen aan mijn werkzaamheden was een welkome aanvulling! Deze kans kon ik niet laten lopen, vertelt Maylou. Hoe handig én goed is het om potentiële nieuwe medewerkers te laten zien wat wij zoal doen bij onze klanten, welke mooie opdrachten wij uitvoeren. Daar heb je marketing voor nodig om op social media, op de website en verder zichtbaar te zijn!

De toffe combinatie van Recruitment en Marketing sprak haar dus erg aan. Maar het informele en familiaire karakter van OVSoftware des te meer! “Een goede werksfeer is voor mij een combi tussen hard werken én gezelligheid. Zoals een borrel of uitje op zijn tijd met collega’s buiten werktijd.

Verder helpen wij elkaar waar nodig. Toen ik bij OVSoftware begon, heb ik hard gewerkt aan een nieuwe website en ATS systeem. Ondertussen zijn wij  ook klaar met onze nieuwe branding, een nieuw logo en dus een nieuwe uitstraling. OVSoftware meer van deze tijd! Ik kijk uit naar wat de toekomst nog meer gaat brengen bij OVSoftware.

Contact

Wil je meer informatie over OVSoftware?
Neem dan contact op.

Werken bij OVSoftware

Wil je meer weten over onze bedrijfscultuur en vacatures?
Bekijk dan onze werken bij pagina

Branches

Wil je meer weten over de branches waarbinnen OVSoftware actief is?
Bekijk de branches.

Referenties & Projecten

Lees hier klantreferenties en door OVSoftware begeleide lopende en afgeronde projecten waar wij trots op zijn.

Over ons

OVSoftware is één van de eerste softwarebedrijven van Nederland.
Lees meer over ons.

Volg ons op