Mark Wolfenbuttel

Mark Wolfenbuttel (40) is sinds 1 april 2020 de nieuwe directeur van OVSoftware B.V. Mark is begonnen als programmeur met het bouwen van websites en webapplicaties. Maar hij maakte al snel een beweging naar het organiseren van het werk. “In de 5 jaar bij TIE Kinetix heb ik operationeel leiding gegeven aan de gehele Benelux tak; integratie en E-commerce. Als sales was ik de eindverantwoordelijke voor E-commerce. Daarnaast heb ik een nieuwe tak opgezet waar het bedrijf vandaag de dag nog altijd zeer actief in is: Governance (B2G)’, vertelt mark.

“Nadat ik mij in OVSoftware had verdiept en met verschillende mensen over hun drive en passie had gesproken, heb ik de kans gegrepen die mij is aangeboden”

Mark bij OVSoftware

 

De salesactiviteiten begonnen meer en meer zijn aandacht te trekken, alleen kon hij deze passie niet kwijt bij TIE Kinetix, waardoor hij 3,5 jaar geleden bij Info Support terecht is gekomen. ‘Ook hier sluit ik een mooie periode af waarbij ik leiding mocht geven aan de business unit Healthcare. Ook kreeg ik de vrijheid om Artificial Intelligence binnen het bedrijf verder te introduceren. Van idee naar professionele propositie’, vertelt hij verder. 

Via het bedrijf Quaestus is Mark terecht gekomen bij OVSoftware. “Zij hebben mij uiteindelijk weten te overtuigen om met OVSoftware te gaan praten en mij kandidaat te stellen. Nadat ik mij in het bedrijf had verdiept en met verschillende mensen over hun drive en passie had gesproken, heb ik de kans gegrepen die mij is aangeboden”, zegt Mark.

Hij wil samen realistische successen behalen. Dit vertaalt zich naar verschillende aspecten als het aantrekken van nieuwe klanten, een maatschappelijk gave opdracht naar productie brengen, innovatie brengen met high performing teams en een gezonde scherpte op de cijfers.