+31 (0) 53 30 33 600       

Mark Happel

Mark Happel (52) woont in Den Haag en is werkzaam bij OVSoftware als Business Development Manager en trekker van de branche Mobiliteit en Transport. Hij is getrouwd met Liliana en heeft een zoon van 7 jaar oud. In zijn vrije tijd houdt hij van reizen, motorrijden, hockey en wandelen. ‘Ik ben geboren in Den Haag maar getogen in Rotterdam en Almelo. Na mijn studie ben ik weer in het westen van Nederland terecht gekomen door KPN. Daarnaast heb ik ook nog enige jaren in het buitenland doorgebracht. Ondanks dat ik in de Randstad woon, ben ik met 100 meter in een natuurgebied waar ik mijn hobby wandelen goed kan uitoefenen. Erg leuk!’

‘Ik krijg veel energie uit het samenwerken met de klant en te kijken naar de beste oplossing. Deze oplossing is het creëren van waarde!’

Gerben bij OVSoftware

 

Telecom is een branche waar Mark lang in heeft gewerkt. Dit in verschillende rollen bij zowel telecom operators, toeleveranciers (Huawei, Ericsson) als telecom B2B dienstverleners. ‘Vanuit de telecom ben ik steeds meer de ICT kant opgerold, iets wat nauw aansluit bij mijn interesses en opleiding.’

Doordat hij liever minder internationaal wilde werken, was hij op zoek naar een uitdaging in Nederland. Dit vond hij uiteindelijk bij OVSoftware. ‘Hier ben ik begonnen als vestigingsmanager Den Haag, met de focus op commercie en operations. Met de komst van onze nieuwe directeur, Mark Wolfenbuttel, ligt mijn focus nu meer op de branche Mobiliteit en Transport.’

Door al deze ervaring is hij sterk op commercieel, operationeel en technisch niveau. Hij is werkzaam op alle niveaus om de gestelde doelstellingen te behalen. ‘De sterkte achtergrond en mijn flexibiliteit vormen een goede basis voor het adviseren, verkopen en leveren van ICT-oplossingen. Ik wil inhoudelijk snappen hoe ik de klant kan helpen, en daarbij zeker stellen dat de interne organisatie dit ook kan leveren.’

‘Ik geloof in kansen in deze markt, de kwaliteit en de toegevoegde waarde die OVSoftware kan leveren.’

OVSoftware is een familiaire organisatie waarbij je warme relaties onderhoudt met collega’s. ‘OVSoftware is erg menselijk. Wij noemen dit ook wel ‘het effect van een familiebedrijf’. De collega’s hebben ieder veel expertise en gedrevenheid, en zijn daardoor team spelers. Hierdoor creëren wij voor de klanten veel waarde. Mijn doelstelling is dan ook om OVSoftware succesvol te maken binnen de branche Mobiliteit en Transport (en daarbuiten)!”

Contact

Wil je meer informatie over OVSoftware?
Neem dan contact op.

Werken bij OVSoftware

Wil je meer weten over onze bedrijfscultuur en vacatures?
Bekijk dan onze werken bij pagina

Branches

Wil je meer weten over de branches waarbinnen OVSoftware actief is?
Bekijk de branches.

Referenties & Projecten

Lees hier klantreferenties en door OVSoftware begeleide lopende en afgeronde projecten waar wij trots op zijn.

Over ons

OVSoftware is één van de eerste softwarebedrijven van Nederland.
Lees meer over ons.

Volg ons op

Chat openen