Gerben Doeschot

Gerben Doeschot (42) is sinds 2005 werkzaam bij OVSoftware. Hier is hij begonnen als Financieel Administratief medewerker. In 2019 heeft hij de nieuwe functie Manager Finance gekregen.

Gerben woont samen met zijn vriendin Judith en dochter Tess. In zijn vrije tijd doet hij aan voetbal en hardlopen. Ook vindt hij muziek mixen met zijn draaitafels en digitaal mengpaneel erg leuk. Gamen, series en films bekijken behoren ook tot zijn hobby’s.

‘De toegankelijkheid en de laagdrempeligheid spreekt mij erg aan bij OVSoftware.’

Gerben bij OVSoftware

 

Voordat Gerben bij OVSoftware kwam heeft hij eerst 10 jaar bij de Sanders supermarkten gewerkt. ‘Nadat ik was afgestudeerd van de opleiding hbo Bedrijfskunde, heb ik eerst nog een jaar fulltime bij de supermarkt gewerkt. Dit omdat ik geen passend werk kon vinden bij mijn opleiding. Toen ik de vacature van OVSoftware in de krant zag heb ik daarop gereageerd. Gelukkig ben ik uitgekozen en ben ik hier in 2005 begonnen.’

In zijn huidige functie heeft hij veel verantwoordelijkheid. ‘Je moet deadlines zien te halen, maar ook oog hebben voor het menselijk aspect van het team. Een perfecte mix hiervoor vinden kan soms een uitdaging zijn. Dit maakt het werk wel leuk!’

De toegankelijkheid en het laagdrempelige sprak hem erg aan bij OVSoftware. ‘Er hangt een heel gemoedelijke sfeer. Iedereen loopt gemakkelijk bij elkaar naar binnen als ze iets willen weten. Hiërarchie is hierbij niet van belang. Hierdoor is de sfeer in ons team ook erg leuk. Het is namelijk erg informeel!’

‘Doordat we constant bezig zijn met verbeteringen van onze systemen en processen, blijven dit werkzaamheden voor in de toekomst. Dit is een leuke uitdaging waar ik graag aan blijf werken.’